Filmler, seanslar, fragmanlar

Güncelleme Tarihi:

Filmler, seanslar, fragmanlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2007 12:57

Bu hafta farklı türlerde altı yeni film gösterime girdi. İçlerinden iki tanesi de sezonun en iddialılarından. Biri Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev: Nazım. Diğeri de Robert De Niro'nun yönettiği Kirli Sırlar (The Good Shepherd). Filmlerin fragmanları, gösterimdeki filmler, pek yakında, 81 ilin tüm sinemalarıyla ilgili seans bilgileri, film eleştirileri... Hepsi Hürriyet İnternet Sinema Rehberi'nde.

Haberin Devamı

Kavganın ve sevdanın şairi Nazım Hikmet hakkında Türkiye'de çekilen  ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan Mavi Gözlü Dev:Nazım'da Yetkin Dikinciler'in oyunculuğu uzun süre unutulmayacak türden. Fiziksel benzerliği de filmin görsel etkisini arttırıyor. Sinema yazarı Ömür Gedik'in yorumu film hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacak. Gedik'in yazısını okumak için tıklayın.

Haftanın diğer iddialı filmi ise aktör beyazperdenin en usta aktörlerinden Robert de Niro'nun bu kez yönetmenliğini konuşturduğu Kirli Sırlar (The Good Shepherd). CIA'nin kuruluş öyküsünü anlatan film 160 dakikalık uzunluğuna rağmen son derece sürükleyici. Filmle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın:

HAFTANIN DİĞER YENİ FİLMLERİ

Filmler, seanslar, fragmanlar


*
Başkalarının Hayatı
* Rehine
* Bir İhtimal Daha Var
* 18'ler Çetesi

SİNEMA REHBERİNE GÖZ ATMADAN PROGRAM YAPMAYIN

Haberin Devamı

Türkiye'nin 81 ilinde hangi sinemada hangi filmlerin oynadığını, konularını, oyuncu kadrolarını merak ediyorsanız, bütün ayrıntılar, gösterimdeki ve yakında gösterime girecek bütün filmlerin fragmanları Hürriyet Sinema Rehberi'nde. Dilediğiniz filmi seçin, yorumlarınızı yazın, diğer sinemaseverlerle tartışın. Hürriyet Sinema Rehberi için tıklayın.

* Film fragmanlarını izlemek için tıklayın
* Haftanın yeni filmleri
* Gösterimdeki diğer filmler
* Pek yakında
* Türkiye, ABD ve İngiltere'de hangi film gişede daha çok iş yaptı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!