Film için argo öÄŸreniyor

Güncelleme Tarihi:

Film için argo öğreniyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 15, 2002 11:16

Beyazperdede rolünün hakkını vermek için kılıktan kılığa girmesiyle tanınan ünlü aktör Brad Pitt, bu kez de film için argo öğreniyor. İnternetteki "peoplenews" sitesinin haberine göre, Pitt, "Alfie" adlı film için yeşil sahalardan sinemaya transfer olan Vinnie Jones'tan sokak ağzıyla konuşma ve argo dersi alıyor.

Haberin Devamı

Daha önce "Snatch" adlı filmde beraber rol alan bir zamanların sert futbolcusu İngiliz Vinnie Jones ile Pitt, İngiliz aksanıyla argo konuşma teknikleri üzerinde çalışmalar yapıyor.  

"Alfie" adlı filmde bir zamanlar Michael Caine'in canlandırdığı rolü yeniden beyazperdeye taşımaya hazırlanan Pitt, boş zamanlarında da kendi başına çabalarını sürdürüyor. Pitt'in yakın bir arkadaşı, sanatçının bu konuda çok azimli olduğunu belirterek, "Vinnie Jones, Brad için Londra'nın varoşlarında konuşulan aksanla bir kaset doldurdu. Brad de bu kaseti her yere yanında götürüp sürekli  dinliyor" açıklamasında bulundu. 

Wimbledon, Leeds United, Chelsea, Sheffield Wednesday ve Queens Park Rangers'ın formalarını giyen Vinnie Jones, Galler Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapmıştı.   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!