Film Festivali'nde indirimli ön satışlar başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Film Festivalinde indirimli ön satışlar başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 09:57

Bu yıl 1 ile 16 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin biletleri için indirimli ön satış dönemi 18 Mart'ta başlıyor. 31 Marttarihine kadar sürecek olan bu satış döneminde 30 adetin üzerinde bilet alan sinemaseverler için %15 indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

Festival'in bilet fiyatları tam 12 YTL; tüm seanslarda öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için 7,50 YTL olacak. Gala filmlerinin biletleri ise 15 YTL… Hem indirimli önsatış döneminde, hem de tüm festival boyunca bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Festival’de hafta içi gündüz seanslarının (11.00 – 13.30 ve 16.00) yalnızca 2,50 YTL olduğunu bir kez daha hatırlatalım…

YILDIZLI FİLMLERE DİKKAT…

Biletlerinizi alırken Festival kitapçıklarındaki yıldızlı filmlere dikkat… 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali, konuklarını seyircilerle buluşturuyor. Yönetmen ve oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek 38 film gösterimi Festival kitapçıklarında işaretlendi.

Aralarında Alain Delon, Isabelle Huppert, Bertrand Blier, James Longley, Christoffer Boe, Ben Hopkins, Anne Fontaine gibi yönetmen ve oyuncuların da olduğu Festival konukları kendi filmlerinin gösterimleri öncesi sinemada izleyicilerle buluşup sohbet edecekler.

Haberin Devamı

FESTİVAL BİLETLERİNİ ALABİLECEĞİNİZ MERKEZLER

Sinemaseverler, indirimli biletlerini;Beyoğlu’nda Emek ve Atlas ile Kadıköy’de Rexx sinemalarında açılacak gişelerden
(hizmet bedeli ödemeden),
•Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)
•Biletix internet sitesi (www.biletix.com)
•Biletix satış noktaları
üzerinden satın alabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!