FETÖ'den aranan iş adamı Atatürk Havalimanı'nda yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2018 12:34

Kocaeli'de yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan iş adamı, Atatürk Havalimanı'nda yakalandı 

Haberin Devamı

Kocaeli’de FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansal destek sağladığı iddiası ile hakkında arama kararı çıkartıldıktan sonra firari olarak aranan, önceki gün İstanbul'da havaalanında gözaltına alınan iş adamı Mehmet Ali Sarı, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, 2016 yılında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansal destek sağladığı iddiasıyla 2016 yılında gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından kayıplara karışan Mehmet Ali Sarı, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Sarı’nın 2016 yılında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı, daha sonra hakkında tekrardan gözaltı kararı çıkartıldığı ve yaklaşık 2 yıldır firari olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 yıldır ekipler tarafından aranan Sarı, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda yakalanarak gözaltına alındı. Hangi ülkeden Türkiye’ye giriş yaptığı savcılık kararı ile gizli tutulan Sarı, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!