FETÖ şüphelileri İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2021 11:33

Terör örgütü FETÖ/PDY'nin Kazakistan yapılanmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan Ahmet B. ve Eyüp B., İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. İki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

FETÖ/PDY terör örgütünün Kazakistan yapılanmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan Ahmet B. ve Eyüp B., kardeşler, Kırgızistan’dan Türkiye’ye giriş yapmak isterken, İstanbul Havalimanı'nda pasaport kontrolü sırasında yakalandı.

FETÖ şüphelileri İstanbul Havalimanında yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince, FETÖ/PDY'nin yurt dışı yapılanmasına yönelik çalışmalarda Kazakistan'da faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan Ahmet B. ve Eyüp B, Türkiye’ye girmek isterken, dün İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındı.
FETÖ şüphelileri İstanbul Havalimanında yakalandı
Yakalanmamak için Türkiye'ye Kırgızistan üzerinden girmek istedikleri öğrenilen şüphelilerin, FETÖ’nün Kazakistan’da faaliyet gösteren şirketlerinde görevli oldukları belirlendi.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!