Fergi'den Musti'ye sıcak ilgi

Güncelleme Tarihi:

Fergiden Mustiye sıcak ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alara Koçibey Uzan-Cem Uzan çiftinin daveti için İstanbul'a gelen İngiltere Prensi Andrew'nun eski eşi York Düşesi Sarah Ferfuson, ilk gecesinde, yatla Boğaz turu yapıp yemek yedi. Uzan çifti ve bazı konukları ile Çırağan Sarayı önündeki ‘‘Süreyya 3’’ adlı yata geçen Sarah Ferguson, yatta davetliler arasındaki ünlü pop şarkıcısı Mustafa Sandal'a yakın ilgi gösterdi. Yata binince ilk olarak Mustafa Sandal'la el sıkışan Ferguson, ünlü popçu ile bir süre ayakta sohbet etti.

York Düşesi Ferguson, dün de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nı ziyaret etti ve ardından bir basın toplantısı düzenledi. Ferguson, Türkiye'de çok sıcak bir şekilde karşılandığını söyledi. York Düşesi, basın mensuplarının ‘‘Diana öldükten sonra onun misyonunu siz mi üstlendiniz?’’ sorusuna, ‘‘Diana geçtiğimiz yıl öldü. Biz Childrens of Crises yani Krizdeki Çocuklar adlı yardım fonunu beş yıl önce kurduk. Biz Diana'yla birlikte çalışıyorduk. ’’ cevabını verdi. Four Seasons Otel'de öğle yemeği yiyen Ferguson, Sultanahmet Meydanı'nı da gezdi. Sultanahmet Camii'ni de gezen Ferguson, camiiye girerken mini eteğini kapatmak için bir örtüyü beline sardı. Ayakkabılarını da elinde taşıyarak camiiyi gezen düşes, cami çıkışında Hazal adlı küçük bir çocuğu sevdi. Çocuğu sevdiği sırada eteklerinin açıldığını farketmeyen Ferguson, seksi görüntülere neden oldu.

Bu arada takip sırasında, Cem Uzan'ın içinde bulunduğu Ferrari marka araba, Uzan'ın eşi Alara Koçibey ve Sarah Ferguson'un bulunduğu BMW 7.5 model arabaya arkadan çarptı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!