Feci kazada Ebrar hayatını kaybetmişti! O anlar kamerada

Güncelleme Tarihi:

Feci kazada Ebrar hayatını kaybetmişti O anlar kamerada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2020 12:12

Bursa'da yol kenarında beklerken çöp kamyonun çarpması sonucu altında kalan Ebrar Nisa D. (2) hayatını kaybetti, annesi Filiz D. (27) ise yaralandı. Kaza anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Haberin Devamı

Kaza, çarşamba günü merkez Osmangazi ilçesi, Gümüştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Filiz D., kızı Ebrar Nisa D.’yi bisiklet kullanması için evlerinin yer aldığı sokağa çıkardı. Çöp kamyonunun bulundukları sokağa döneceğini fark eden Filiz D., kızı ile birlikte yolun kenarına geçti. Sokağın başında bir süre bekleyen sürücü, daha sonra kamyonu çalıştırdı.

Çöp kamyonu sürücüsü Ünsal Ü., anne ve kızını fark etmeyerek çarptı. Anne- kız, kamyonun altında kalırken, çevredekilerin uyarıları üzerine Ünsal Ü. geri manevra yaptı. Kaza anı ise çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çöp kamyonunun altına kalan anne ve kızı, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Ağır yaralı olarak Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ebrar Nisa D., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ayaklarının kırıldığı öğrenilen Filiz D. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Polis, kazanın ardından çöp kamyonu sürücüsü Ünsal A.’yı gözaltına aldı. Ünsal A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

BABALAR GÜNÜ'NDE EVLAT ACISI

Çöp kamyonunun çarpması sonucu altında kalan kızı Ebrar Nisa D.'yi (2) kaybeden ve aynı kazada eşi Filiz D. (27) yaralanan Saim D., sürücünün dikkatsizliği nedeniyle kazanın olduğunu savundu.

Babalar Günü'nde evlat acısı yaşadığını, 3 çocuğundan 1'ini kaybettiğini söyleyen Saim D., "Olay yaşandığında dükkandaydım. Çöp arabası sürücüsünün vurdumduymazlığı yüzünden çocuğumu kaybettim. Duran arabanın kalkış yapması, çocuğum yol içerisinde de değil. O saatte çöp arabasının buralarda olmaması lazım. Benim değil başkasının da çocuğu olabilirdi. Vurdumduymaz insanları işe alıyorlar. Adam çöpü atıp arkasından koşuyor. Çocuk var mı, yok mu kontrol etmiyor. Evlattır, insanın içi acıyor. Bugün Babalar Günü. Bu duygunun tarifi yok. Herkesin Babalar Günü kutlu olsun" dedi.

Ebrar Nisa'nın amcası Şakir D. ise "Telefonla haberimiz oldu. Haber geldiğinde buraya geldik. Çocuğun ezilip, parçalandığını, komşuların hastaneye götürdüğünü öğrendik. Yengem yerde yatıyordu. Bacağı kırılmış, parçalanmış. Ambulansla hastaneye gönderdik. Diyecek söz yok. Hak ettiği cezayı alması için maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Adaletten beklentimiz var. Tabi ki adalete güvenen insanlarız. Bu işin takipçisi olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Feci kazada Ebrar hayatını kaybetmişti O anlar kamerada

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!