Fastfood yiyor D vitamini alıyor

Güncelleme Tarihi:

Fastfood yiyor D vitamini alıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 00:00

Tecavüzden arandığı İsveç’e teslim edilmemek için Londra’daki Ekvador Büyükelçiliği’ne sığınan WikiLeaks kurucusu Julian Assange’ın yaşam koşulları Reuters’a konu oldu.

Haberin Devamı

Dokuz hafta önce Ekvator Büyükelçiliği’nden yardım isteyen Assange, burada eskiden birinin bürosu olan odada kalıyor. Hazır gıdalar tüketiyor. Tüm perdeleri sımsıkı kapadığı için yeterli gün ışığı almıyor, bu nedenle D vitamini takviyesi yapıyor.
Assange’e destekçilerinden birisi egzersiz yapabilmesi için bir koşu bandı yollamış. Assange’ı ziyaret eden yakın arkadaşı İngiliz Vaughan Smith, internet bağlantılı bilgisayarı sayesinde hâlâ işinin başında olan Assange’in neşesinin yerinde olduğunu söyledi. Reuters’a konuşan annesi Christine Assange de Ekvador elçiliği temsilcilerin oğluna çok iyi davrandığını, ancak telefonda dinlenme korkusundan dolayı özel konular hakkında konuşamadıklarını açıkladı. Ekvador, geçen hafta, Assange, siyasi iltica hakkı tanımıştı. Ancak binanın dışına çıkması halinde Julian Assange tutuklanma riskiyle karşı karşıya.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!