Eymür'ün oğlunun kafasını kopartırım

Güncelleme Tarihi:

Eymürün oğlunun kafasını kopartırım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alaattin Çakıcı'nın, yurt dışında bulunduğu sırada Türkiye'de çeşitli kişilerle telefon görüşmeleri yaparak, olayları yakından takip ettiği, talimatlar verdiği, nasihatlar aldığı artık biliniyor. İşte, Çakıcı'nın, Hüsnü (Büyük olasılıkla Hüsnü Gülen) adlı bir kişiyle yaptığı konuşma:

ALAATTİN: Nedir bu hapishane operasyonu. Ne yapıyor bu müdür? Engin'in koğuşundan, yukardakilerden neler alınmış?

HÜSNÜ: Genel bir operasyon. 15 oyuncak (cep telefonu), üç adet Necla (tabanca) alınmış. Sedat'ın ordan da iki Necla gitmiş.

A: Nejat, Nuri, Hakan Bey, Ahmet, Lokman, Kel kafalı, kedisi olmayan, Takoz nasıllar, ne yapıyorlar?

H: İyiler, çok iyiler. Takoz'la senin hakkında konuştuk. Lokman, Ankara-Samsun arasında gidip geliyor. Kel kafalı memleketine yerleşti eskisi gibi koopartife başkan olacak. Hakan bey İzmit'te iki numara. Rıdvan Bey, şeyi imzalanırsa İstanbul'da kalacak. Ayhan, Özer'le görüştü. Rıdvan Bey, Alaattin Bey'i asayiş müdürü yapmaya söz vermiş. Agabeyi boksür olan var ya, sana selamlarını söyledi.

A: Kendine dikkat et. Oyuncağını (cep telefonu) değiştir. İşlerini bitirince Kör Refik'in arkadaşının oraya git.

H: Dikkat ediyorum. Dikkat ediyorum. Haraket etmiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum. Hastane işini bitirmeye çalışıyorum.

............

(Hüsnü ile olan konuşma burada bitiyor. Arkadan, kim olduğu anlaşılamayan birisi olan konuşma geliyor. Çakıcı'nın X kişi ile konuşması da şöyle:

A: Başka ne var?

X: Eymür, Fahrettin'i aramış, ‘Abine söyle, peşindeyim nerede olsa bulacağım’ demiş.

A: Ben onu abi-baba olarak görüyordum. O benim ipimi çekmeden, onun kafasını koparırım. Her gün sokaklarda dolaşan oğlunun kafasını koparırım. Bak sana söyleyeyim, Türkiye'de iki önemli şahıs var. Onları önce televizyona çıkıp rezil edeceğim. Sen anlarsın, onlar Yalı çetesiyle birlikte Türkiye'nin kanını emiyor. Yanlarına kalmayacak.

X: Böyle olaylara girme. Bunlar sana fayda sağlamaz.

A: Erol'u (Evcil) komplo yapıp hapse attılar. İçişleri Bakanı'nın odasında Hanefi, Müsteşar ve Eymür toplandılar. Benim için operasyon planladılar. Ben bunu emniyete yakın bir bakandan öğrendim. Bakan beni aradı, ‘Kendine dikkat et’ dedi. Bu konular hakkında yakında televizyonlara açıklamalar yapacağım.

X: Yahu bu ögrendiklerinin hepsi yanlış. Seni birileri pompalıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!