Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 17:39

ATV ekranlarının yeni dizisi Evli ve Öfkeli'nin fragmanı izleyenlerin karşısına çıktı! Kadrosunda bulunan iddialı oyuncuları ve eğlenceli senaryosu ile büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan ve dört farklı konuyu ele alan Evli ve Öfkeli dizisinin fragmanı yayınlandı. Aynı mahallede büyümüş olan Dilek, Esra,Seray ve Mine'nin yeniden kesişen yollarını konu edinen Evli ve Öfkeli izleyiciyi yeni bölümünde de ekrana kilitleyecekmiş gibi görünüyor.

EVLİ VE ÖFKELİ DİZİSİNİN KONUSU

Dilek, Seray, Esra ve Mine...
Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları.
Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!
Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu!
İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.

Haberin Devamı

DİZİNİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Evli ve Öfkeli dizisinin 18 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Dilek, Esra ve Mine düğün gecesi toplanır ve kocalarından boşanacaklarını söyler ve hayata yeni bir başlangı yapmak için birbirlerine söz verirler. Gece herkesi gaza getiren Dilek sabah uyanınca geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz. Mine ona söylediklerini hatırlattığı vakit iki kardeş arasında yıllardır olan gerilim patlak verir. Dilek, Mine'yi kıracak çok ağır sözler söyler. Mine evden gider ve Dilek ona yetişemez. Mine, sadece aldatılmayla değil, bir bebek sahibi olmakla ilgili karışık duygular içerisindedir. Bu çocuk onun son şansı olabilir.

CİHAN KENDİNİ AFFETTİRMEYE ÇALIŞACAK

Esra, Cihan'a çok sinirlenmiştir. İş yerindekilere durumu belli etmemek ve güçlü görünmek için büyük çaba sarfeder. Ama Cihan'ın Esra'nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Cihan kendini affettirmek için çok uğraşlar verir. Ve Esra sonunda iş arkadaşlarının diline düşer. Esra'nın Cihan'a duyduğu öfke gitgide büyür ve bu durum onuda korkutmaya başlar.

SERAY KENDİNİ AFFETTİRMEYE ÇALIŞACAK

Seray, aldatıldığı için yerle bir olur ama ayakta kalmayı başarmıştır. Aldatılmasının sebebini kendinde arar. Doktor yardımı alan Seray, önceleri kötülük yapmış olduğu insanlara kendini bir şekilde affettirmelidir. Bu kişilerin başında da Çiko gelir.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCU KADROSU

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

-Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

-Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

-Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek. Metin'le evli.

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

-Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Evli ve Öfkeli 3. bölüm fragmanı izle

-Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!