Ev sahibi ve yanındakiler yerlerde sürükledi, dövdü! Senem Onat yaşadığı dehşeti anlattı: 'Korkuyorum'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2021 16:50

İzmir'in Buca ilçesinde, iki çocuk annesi Senem Onat (43), iddiaya göre ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi M.Ç. tarafından sözlü tartışma sonrası darp edildi. Onat, olayın ardından darp raporu alarak polise şikayette bulundu. Ev sahibi M.Ç ve yanındaki 6 kişi, şikayetçi olması nedeniyle sitenin otoparkında Onat'ı çocuklarının gözü önünde yerlerde sürükledi, dövdü. Yaşadığı dehşetin şokundan çıkamayan Onat, "Korkuyorum. Aslında kendi can güvenliğinden değil çocuklarımın can güvenliğinden korkuyorum. Ya benim çocuğuma bir şeyler yapılırsa, kaçırılırsa veya darp edilirse" dedi. Bu arada dehşet anları da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haberin Devamı

Buca Koop. Mahallesi 200/70 Sokak üzerinde bulunan bir sitenin otoparkında geçen 1 Şubat Pazartesi günü meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle yaşandı. Organizasyon işi yapan iki çocuk annesi Senem Onat, pandemiden dolayı işlerinin kötü gitmesi üzerine 2 aylık toplam 2 bin 800 lira olan ev kirasını ödeyemedi. Bunun üzerine ev sahibi M.Ç., kirayı ödeyemeyen Onat'a evden çıkmasını söyledi. Fakat Onat, kontratının Mart ayına kadar sürdüğünü belirterek evde kalmaya devam etti.

Onat'ın evi boşaltmaması üzerine sinirlenen ev sahibi M.Ç., iddiaya göre saat 18.30 sıralarında Onat'ın önünü kesti ve hakaretlerde bulundu. Sözlü tartışma sırasında M.Ç., Onat'ı darp etti. Sol göğüs kafesinin üzerine darbe alan Onat, olayın ardından kendi imkanlarıyla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne gitti. Tedavisinin ardından darp raporu alan Onat, polise şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

YERLERDE SÜRÜKLENDİ

Ardından evine dönen Onat, aracını park edip konutuna gittiği sırada bu kez ev sahibi M.Ç. ve beraberindeki 6 kişi önünü kesti. Onat'ın darp raporu aldığı ve şikayetçi olduğu gerekçesiyle M.Ç. ve yanındakiler tepki gösterdi. Ardından grup, Onat'a çocuklarının gözü önünde saldırarak darp etti. Yerde sürüklenen Onat dövüldü. O anlar, sitenin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Yine kendi imkanlarıyla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne giden ve bir kez daha darp raporu alan Onat, sonrasında bir kez daha polis merkezinin yolunu tuttu. Polis, saldırgan 2'si kadın 7 kişiyi ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Daha sonra zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Ev sahibi ve yanındakiler yerlerde sürükledi, dövdü Senem Onat yaşadığı dehşeti anlattı: Korkuyorum

''CAN GÜVENLİĞİM YOK''

Yaşadıklarının etkisinden halen kurtulamadığı görülen gözü yaşlı Senem Onat, çocuklarının boşandığı eşinin yanında olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Çocuklarımın ve benim can güvenliğim yok. Nasıl alayım çocuklarımı yanıma. Çocuklarının gözleri önünde yaşadım bunları. Uyuyamıyorum. Kızım merakla sürekli beni arıyor. 'Çok üzülüyorum' diyor. Oturup ağlıyor. Kimsenin bu duruma hakkı var mı. Aylarca çalışmadım. Çalışamadım için kirayı ödeyemedim. Keyiften değil."

Haberin Devamı

Halen aynı evde yaşadığını belirten Onat, "Benim ne annem ne babam var. Hiç kimsem yok. Arkadaşlarım çağırıyor. Birisinin yanında ne kadar kalabilirim ben" dedi.

Ev sahibi ve yanındakiler yerlerde sürükledi, dövdü Senem Onat yaşadığı dehşeti anlattı: Korkuyorum
''KORKUYORUM''

Can güvenliğinin olmadığını belirten efendim Onat, "Korkuyorum. Aslında kendi can güvenliğinden değil çocuklarımın can güvenliğinden korkuyorum. Ya benim çocuğuma bir şeyler yapılırsa, kaçırılırsa veya darp edilirse. Bana vururken tehdit ettiler" dedi.

Avukat Alperen Çetinkaya ise müvekkilinin ilk tartışmadan sonra şikayetçi olması üzerine koruma kararı çıktığını belirtip "Her ne kadar koruma kararı çıkmış olsa da 1 saat sonra 7 kişi evin önünde su grup saldırıyor. Bu olay bize göre kasten adam öldürmeye teşebbüs. Çünkü müvekkilim olay anında başına ve kalbine darbe alarak yaralanıyor. Müvekkilimin cebinden 750 TL'si alınmış. Kiraya sayılacağı söylenerek yağma olay gerçekleşmiş. Ancak savcı kasten yaralamaya yönelik inceleme verdi. Biz bunu hatalı olduğunu düşünüyoruz. Zanlılar şu an serbest" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!