Ev eğlencesi için AMD LIVE!

Güncelleme Tarihi:

Ev eğlencesi için AMD LIVE
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2006 00:00

AMD, CeBIT 2006 fuarının çeşitli salonlarında yer alan temalı alanlarda, müşterileriyle ve ortaklarıyla güç birliği yaparak profesyonel ve üst düzey kişisel kullanıcılara yenilikçi ürünler ve çözümler sundu. Bu yılki CeBIT fuarında, çeşitli üreticilerin AMD64 teknolojisi tabanlı üst düzey ürünleri sergilendi. AMD LIVE!, profesyonel içerik oluşturmaktan tüketicilerin ev eğlencesine yönelik modellerine kadar tüm yelpazeyi kapsayan bir teknoloji.

Haberin Devamı

CeBIT 2006 fuarının AMD standında masaüstü bilgisayarlar için AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemcilerin gücünü sergileyen bazı gösterimler yapıldı. AMD LIVE! markası altında geliştirilen bilgisayarlar, AMD64 teknolojisini kullanıyor ve açık teknoloji standartlarını destekliyor.

 

AMD LIVE! sistemleri dijital eğlence uygulamalarındaki mükemmel performansıyla, ev eğlencesinin bilgisayar teknolojisiyle bütünleşmesine yönelik adımlar atıyor. Ziyaretçiler, AMD LIVE! ile geleceğin eğlence anlayışını, Salon 27’deki “Dijital Yaşam” temalı sahnede inceleyebildiler.

 

AMD ve Fujitsu Siemens, AMD işlemcisi tabanlı en yeni dizüstü ve masaüstü sistemlerini, 600 metrekarelik bir futbol stadyumunda sergilediler. Arena’da ziyaretçiler yeni ürünleri inceleyebildiler ve ayrıntılı olarak test edebildiler. Tamamlayıcı etkinliklerin düzenleneceği Arena’da çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

 

Haberin Devamı

Taşınabilir bilgisayarlarda tarz

 

Dizüstü bilgisayarların incelmesi ve hafiflemesiyle, tüketiciler satın alma kararlarına bilgisayarın tasarımını da katmaya başladı.Dizüstü bilgisayarlar, şık bir kemer veya özel tasarım ayakkabılar kadar önemli bir moda aksesuarı haline geldi.Tarza önem veren kullanıcılar, Ego Lifestyle üreticisinin Ego markası altında tasarladığı son moda dizüstü bilgisayarları çok beğeni topladı.

 

Sanal Olimpiyat

 

AMD, tüm e-atletleri ve oyun fanatiklerini 8000 metrekare alan üzerine kurulu Sanal Olimpiyat 2006’da sergiledi. Sanal Olimpiyat 2006’nın sponsorlarından olan AMD, 300’den fazla sisteme işlemci sağlıyor. Yirmi beş ülkeden 250 e-atletin toplam 100.000 dolar ödül için karşılaşacağı oyunlarda, çift çekirdekli AMD işlemcileri büyük fark yaratacak. Yüksek performanslı bilgisayarların 200 kadarında AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemci bulunuyor. Tümleşik bellek kontrolü ve HyperTransport teknolojisi içeren işlemciler, AMD64 teknolojisinin yüksek hızını çift çekirdekli AMD işlemcilerinin aynı anda çok iş yürütme özelliğiyle birleştirince, görsel şölen gibi üçboyutlu oyunlar, diğer yoğun uygulamaların üzerinde performans kaybı olmadan çalıştırılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!