Esnaf ziyareti sırasında Akşener'e HDP sorusu soran vatandaş darp edildiği iddiasıyla şikâyetçi oldu

Güncelleme Tarihi:

Esnaf ziyareti sırasında Akşenere HDP sorusu soran vatandaş darp edildiği iddiasıyla şikâyetçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2021 18:55

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Nasıl esnaf için müşterisi velinimetse siyasetçiler için de seçmen velinimet olacak inşallah" dedi. Öte yandan esnaf ziyareti sırasında Akşener'e "Neden HDP ile kol kola yürüyorsunuz" diye soru sorduğunu belirten bir vatandaş darp edildiğini ileri sürdü ve şikâyetçi oldu.

Haberin Devamı

Akşener, bir dizi programa katılmak için Milas-Bodrum Havalimanı'na geldi. Burada partililer tarafından karşılanan Akşener, Milas ilçesinde Hacı İlyas Mahallesi Kadıağa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Akşener, yaptığı konuşmada, geçen yılın ocak ayından bu yana esnaf ziyareti yaptığını söyledi.

Dükkan dükkan gezdiğini belirten Akşener, "O dükkanların içine girdiğim zaman iktidar partisine sövmedim. Sadece milletimizin derdini dinledim. Sonra onu aldım grup konuşmalarıma koydum. Milletvekili arkadaşlarımız çözümler üretti." ifadesini kullandı.

Seçmenin kararını, siyasetçilerin projelerini dinledikten sonra vermesi gerektiğini vurgulayan Akşener, "Nasıl esnaf için müşterisi velinimetse siyasetçiler için de seçmen velinimet olacak inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Esnaf ziyareti sırasında Akşenere HDP sorusu soran vatandaş darp edildiği iddiasıyla şikâyetçi oldu

BİR VATANDAŞ DARP RAPORU ALARAK ŞİKAYETÇİ OLDU

Bu arada, Akşener'in ziyareti sırasında darp edildiğini iddia eden Can Özcan, Milas Devlet Hastanesinden darp raporu aldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olan Özcan, Meral Akşener'e, "Neden HDP ile kol kola yürüyorsunuz?" dediğini, bunun akabinde darp edildiğini ileri sürdü.

Kolundan tutarak ara sokağa götürenlerin, kendisine küfür ettiğini ve hakarete uğradığını da iddia eden Özcan, sorumluların tespit edilip cezalandırılmasını istediğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!