Eskişehir'de servis otobüsü kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var...

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde servis otobüsü kaza yaptı Ölü ve yaralılar var...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2020 09:02

Eskişehir'de bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Mehmet İlik idaresindeki 26 S 0283 plakalı otobüs, Eskişehir-Ankara kara yolunda otogar yakınında kontrolden çıkarak yol kenarındaki yönlendirme panosuna çarpıp devrildi. Kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve 11 işçi ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Bu kişilerden birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Eskişehirde servis otobüsü kaza yaptı Ölü ve yaralılar var...

HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir’de, servis otobüsün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden beyaz eşya fabrikası işçileri Hüseyin Bayramoğlu ve Zuhal Boz, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Eskişehir Adliyesi’nde zabıt katibi olan Hatice Bayramoğlu ile evli olan ve 2 çocuk babası Hüseyin Bayramoğlu (35) için Tepebaşı ilçesine bağlı Zincirlikuyu Mahallesi Yeni Camii’nde cenaze namazı kılındı. İkindi namazına müteakip kılınan namaza Bayramoğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile fabrikadan mesai arkadaşları katıldı. Hüseyin Bayramoğlu, namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden diğer fabrika işçisi Zuhal Boz için ise oturduğu Tepebaşı ilçesine bağlı Aşağısöğütönü Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namaza Boz’un ailesi, yakınları ve fabrikadan mesai arkadaşları katıldı. İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan Boz, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Eskişehirde servis otobüsü kaza yaptı Ölü ve yaralılar var...
OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Haberin Devamı

Eskişehir-Ankara çevreyolu otogar mevkiinde meydana gelen kazada devrilen servis otobüsünün sürücüsü Mehmet İlik, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilerek gözaltına alındı. İlik, işlemleri için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!