Eski FARC üyesi kendisini yakalayan polisle poz verdi

Güncelleme Tarihi:

Eski FARC üyesi kendisini yakalayan polisle poz verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2015 13:24

FARC'ın eski üyelerinden Ana Pacheco ile onu yakalayan polis Isabel Londono, ülkede başlayan yeni barış sürecini ilginç ve oldukça çarpıcı bir şekilde resmetti. İki kadın, John Lennon ile Yoko Ono'nun Rolling Stone dergisine verdikleri pozun aynısını Soho için verdi.

Haberin Devamı

Kolombiya’da 1964’ten bu yana hükümete karşı gerilla savaşı yürüten ve şu anda barış sürecine başlayan Kolombiya Devrimci Silahlı Kuvvetleri’nin (FARC) eski bir üyesi olan Ana Pacheco ile kendisini yakalayan polis memuru Isabel Londono, Soho dergisine ilginç bir poz verdi. İki kadın, Beatles'ın efsane solisti John Lennon ile büyük aşkı Yoko Ono'nun, Lennon'un doğumgününde Rolling Stone dergisine verdikleri pozun aynısını Soho için sahneledi.

Kolombiya'da barış rüzgarları

Huffington Post'un haberine göre, bir anda ülkenin gündemine oturan fotoğraflar hakkında konuşan Londano, “Eski bir gerillayla yakın pozlar vermemin insanları şok edeceğini biliyordum. Zaten dergi tarafından böyle bir teklif geldiğinde ilk başta çok tereddüt ettim. Ancak daha sonra bu fikrin ülkede barışı geri getirmek için önemli bir adım olabileceğini düşündüm” ifadelerini kullandı.

'HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ANI..."

Pacheco ise, “Hayatımın en önemli anı. Her şey barış için. Eşim de kampanyaya destek verdiği için bu pozları verdim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!