Eşinin cesedini 3 gün saklamış

Güncelleme Tarihi:

Eşinin cesedini 3 gün saklamış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2021 07:00

3 yıldır kayıp olan Mustafa Güven’in, yasak aşk yaşadığı için sık sık tartıştığı eşi Nazmiye Güven’in babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Nazmiye Güven, Emniyet’teki sorgusunda eşinin cesedini 3 gün boyunca evin banyosunda sakladığını ve eşinin cep telefonundan mesaj attığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Adana’nın Seyhan ilçesinde oturan bir çocuk babası Mustafa Güven (44), 2018 Şubat ayında ortadan kaybolmuş, eşi Nazmiye Güven (39), polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. 3 yıldır haber alınamayan Güven’in banka hesabındaki 10 bin liranın da hiç harcanmadığı belirlenince Güven’in öldüğü ya da cinayete kurban gittiği üzerinde duruldu.
Güven’in yaşadığı mahallede araştırma yapan polis, kayıp başvurusuna yakın bir tarihte eşi Nazmiye Güven ile kayınpederi Ahmet Demirci’nin (73) akşam saatlerinde ellerinde torbayla bir şeyler taşıdıklarını tespit etmiş, bunun üzerine Nazmiye Güven’i takibe almıştı.

Polis, Nazmiye Güven ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen Ramazan Ö.’yü gözaltına alırken, kayınpeder Ahmet Demirci ise polisin geldiğini öğrenince fenalaşıp, ölmüştü.

Haberin Devamı

Emniyet’e götürülen Nazmiye Güven ifadesinde, eşini babasının öldürdüğünü ve cesedini bir torbaya koyarak otomobille ormanlık araziye attıklarını itiraf etmişti.

Eşinin cesedini 3 gün saklamış

CESEDİNİ BANYODA SAKLAMIŞLAR

Polisin sürdürdüğü soruşturmada cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Nazmiye Güven’in, cinayetin ardından eşinin cesedini 3 gün boyunca evin banyosunda sakladığı belirlendi. Cesedin kokmaya başlaması üzerine binadakilerin şüphelendiği, bunun üzerine Nazmiye Güven’in babası ile cesedi torbaya koyup götürdükleri, ara ara da bölgeye giderek kontrol ettikleri belirlendi.

CİNAYETİN ARDINDAN MESAJ GÖNDERMİŞ

Bu arada, Mustafa Güven’in ailesinin şüphelenmesi üzerine Nazmiye Güven’in, eşinin çalışmak için yurtdışına gittiğini, kimseyle görüşmek istemediğini söylediği öne sürüldü. Bu iddiasını somutlaştırmak için de cinayetin ardından eşinin cep telefonundan kendisine ve Mustafa Güven’in kardeşi Latif Güven’e, “Ben çalışmak için yurtdışına gidiyorum. Beni aramayın. Kimseyle görüşmek istemiyorum” şeklinde mesaj gönderdiği belirtildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!