Eşini vurarak öldüren Çilem'e tahrik indirimi

Güncelleme Tarihi:

Eşini vurarak öldüren Çileme tahrik indirimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 09:48

Savcı, dövüp fuhuşa zorlayan eşini öldüren Çilem Karabulut'un cezasında "haksız tahrik" indirimi yapılmasını talep edip ekledi: Ceza verilmemesi de düşünülebilir.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nden Nazan Erdem'in haberine göre Adana'da kendisine şiddet uygulayıp, fuhuşa zorlayan kocasını tabancayla öldüren Çilem Karabulut hakkında ömür boyu müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

SAVCI CEZA VERİLMEMESİNİN ALTINI ÇİZDİ

Savcı, genç kadının cezasında "haksız tahrik" indirimi yapılmasını talep edip, "meşru savunmada sınırın aşılması" maddesi gereğince "faile ceza verilmemesinin de mahkemece düşünülmesi" gerektiğinin altını çizdi.

EŞİNİ FUHUŞA ZORLADI İDDİASI

Olay 8 Temmuz 2015'te yaşandı. İddiaya göre Hasan Karabulut (33), bir çocuk annesi olan eşi Çilem Karabulut'a (24) şiddet uyguluyordu. Genç kadın baba evine gitti. Hasan Karabulut eşini ikna ederek eve geri getirdi. Ancak şiddet sürdü ve Hasan Karabulut, iddiaya göre eşini fuhuş yapmaya zorladı. Genç kadın, eşinden şikâyetçi oldu. Mahkeme, Hasan Karabulut hakkında uzaklaştırma cezası verdi.

Haberin Devamı

BOŞANMAYA KARAR VERDİ

Bir süre sonra Çilem Karabulut boşanmaya karar verdi. Olay günü Hasan Karabulut, evine geldi ve eşiyle tartışmaya başladı. Genç kadın, kendisini darp ettiğini ve fuhşa zorladığını ileri sürdüğü kocasını silahla vurdu. Çilem Karabulut ifadesinde "Olay günü eve gelip, 3 kadınla beni Antalya'ya götüreceğini söyledi. 'Neden' diye sorduğumda. Fuhuş yapıp bana para getireceksiniz' diyerek bağırdı. Sonra da saçımdan tutup sürükleyip yatağın üstüne attı. O sırada yastığın altındaki tabancayı alıp, ateş ettim" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!