Esenyurt'ta iki grup arasında bıçaklı kavga

Güncelleme Tarihi:

Esenyurtta iki grup arasında bıçaklı kavga
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2021 10:06

Esenyurt'ta, 2 grup arasında yaşanan kavgada bir kişi sırtında ve bacağından bıçaklanarak yaralandı. Kavga anları iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri saldırganları yakaladı.

Haberin Devamı

Olay, geçen Pazartesi saat 21.30 sıralarında Esenyurt Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir cadde üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup, cadde üzerinde karşı karşıya geldi. Sözlü olarak başlayan tartışma, kısa sürede iki grubun kavgasına dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine bir grup olay yerinden koşarak kaçmaya çalıştı.

Kaçan kişileri yakalamak isteyenlerin bazıları hafif ticari araçlarla bazıları da koşarak peşlerine düştü. Saldırganlar kaçan kişileri cadde üzerinde tekrar yakaladı. Yakalananlardan bir kişi bacak ve sırtından bıçaklandı. Olay sonrası saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Kovalamaca ve kavga anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada, saldırganları ilerleyen saatlerde yakaladı.

BAKMADAN GEÇME!