Erzurum ve ilçelerinin seçim sonuçları grafiklerle Hurriyet.com.tr'de

Güncelleme Tarihi:

Erzurum ve ilçelerinin seçim sonuçları grafiklerle Hurriyet.com.trde
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 13:27

Erzurum ve ilçelerinin yerel seçim sonuçları, YSK'nın yayımladığı ilk bilgilere göre Hurriyet.com.tr'de yer alıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçeleri için gerçekleştirilen oylama sürecinin ardından grafikler, Hurriyet.com.tr üzerinden yayımlanmaya başlandı. İşte, Erzurum Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları ve partilerin aldığı oy oranları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Tüm Türkiye gibi Erzurum'da ikamet eden seçmenler de yerel seçim heyecanı yaşıyor. Saatlerin ilerlemesiyle birlikte yerel seçim sonucu için meraklanan seçmenler, oy verme işleminin ardından seçim yasaklarının sona ermesiyle birlikte araştırmalarına başladı. Tüm illerin ve ilçelerin oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından vatandaşlarla paylaşılıyor. Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan Erzurum seçim sonuçları ve ilçelerin oy oranları da hurriyet.com.tr seçim özel sayfamızdan takip edilebiliyor.

Türkiye'de bugün yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Erzurum'da ikamet eden vatandaşlar da seçim sonuçları ve oy oranları için oy verme işleminin sona ermesi ve yayın yasağının kalkmasını bekleyecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için belirlediği propaganda serbestliği ve seçim yasaklarına ilişkin kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Oy verme işleminin sona ermesi ve yayın yasağının kalkması ardından Erzurum seçim sonuçları açıklanmaya başlandı. Erzurum ve ilçelerinin anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından görüntülenebiliyor.

Haberin Devamı

Erzurum ve ilçelerinin seçim sonuçları grafiklerle Hurriyet.com.trde

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!