Ertelenen DHBT oturumu ne zaman? Sınav giriş yerleri açıklanmıştı

Güncelleme Tarihi:

Ertelenen DHBT oturumu ne zaman Sınav giriş yerleri açıklanmıştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 17:52

2020-DHBT sınavı için geri sayım başladı. Normal şartlarda geçtiğimiz yılın aralık ayında yapılması planlanan sınav, koronavirüs salgını nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. Geçtiğimiz yıldan ertelenen sınavlar bir bir yapılırken, geriye sadece DHBT oturumu kaldı. Peki, ertelenen DHBT oturumu ne zaman?

Haberin Devamı

DHBT sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 01 Nisan 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecek. İşte, sınav tarihi...

Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT), 11 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

DHBT GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

11 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 01 Nisan 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı

DHBT GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA-TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!