Eroinci Sırp spiker

Güncelleme Tarihi:

Eroinci Sırp spiker
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sırbistan televizyonu RTS'nin genel yönetmeni ve ünlü spikeri, cinsel organı ve göğüslerinin arasına sakladığı 125 gram eroinle yurtdışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, aldıkları bir istihbarat üzerine önceki gün Sırbistan' dan Atatürk Havalimanı'na gelen RTS Televizyonu'nun Genel Yönetmeni, ünlü spiker ve fotomodel Dragıca Ceramilac'ı takibe aldı. Taksiyle Bahçelievler'de bir eve giden güzel televizyoncu, içerde yaklaşık bir saat kaldıktan sonra, havalimanına döndü. Belgrad uçağına binmek için polis kontrolüne gelen 33 yaşındaki Dragıca Ceramilac dedektifler tarafından durduruldu.

Dedektifler peşine düştü

Havalimanında sorgulanan Ceramilac, kaçamayacağını anlayınca her şeyi tek tek itiraf etti. Uyuşturucu almak için İstanbul'a geldiğini ve daha önce irtibat kurduğu Adil Aslantaş ile Engin Aslantaş'tan eroin aldığını söyleyen ünlü spiker, Aslantaş'ların evine götürüldü. Bir süre önce evden çıkan Ceramilac'ın dedektiflerle birlikte geri dönmesi üzerine şaşkına dönen Aslantaş kardeşler yakalandı. Evde yapılan aramada prezervatif içine gizlenmiş 25 gram eroin ele geçirildi.

Rulo yapıp saklamış

Daha sonra Narkotik Şube'ye götürülen Dragıca Ceramilac'ın, bayan polisler tarafından yapılan üst aramasında göğüslerinin arasına konmuş küçük bir paket içinde 5 gram eroin bulundu. Ceramilac'ın cinsel organında da prezervatif içine konduktan sonra bandajlanarak rulo haline getirilmiş 120 gram eroin daha ele geçirildi. DGM'ye sevk edilen sanıklar hakkında ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak, içmek için bulundurmak’ suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

İstanbul'a uyuşturucu almaya gelmiş

Sırp Televizyonu RTS'nin ünlü spikeri Dragıca Ceramilac, birkaç saatliğine geldiği İstanbul'da eroinle yakalandı. Cinsel organında ve göğüslerinin arasında 125 gram eroin bulunan güzel televizyoncu DGM'de yargılanacak.

Polisler bile şaşırdı

Sırp Dragıca Ceramilac'ın üst aramasına yapan bayan polisler, ilginç kaçakçılık karşısında şaşkınlıklarını gizlemediler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!