Erkeklere çıplak fotoğraf şantajı

Güncelleme Tarihi:

Erkeklere çıplak fotoğraf şantajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ordu'da, 15 yaşındaki kızı ile sevişme bahanesiyle kandırdığı erkeklerin çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yapan bir anne yakalandı.

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde yaşanan ilginç olay, geçen çarşamba günü 41 yaşındaki H.K'nın trafik kazası geçirdiğini öne sürerek tedavi için Devlet Hastanesi'ne başvurmasıyla ortaya çıktı. Doktorlar, H.K'nın trafik kazası geçirmeyip dövüldüğünü ve vücudunda kesici aletle yapılmış çizikler bulunduğunu tespit etti.

Eve polis baskın yaptı

Önce bu durumu inkár eden H.K, sonra başından geçenleri polise anlatmak zorunda kaldı. H.K, ‘‘3 kişi gözlerimi kapatarak bir eve getirdi. Burada 9 mm. çapındaki ruhsatlı tabancamı ve 10 milyon liramı aldılar. Ardından elbiselerimi çıkarttılar ve küçük bir kızla çıplak fotoğraflarımı çektiler’’ dedi. H.K.'nın ifadelerinin ardından polis Ünye'nin Liseler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İlyas Camcı'ya ait eve baskın yaptı. Yapılan baskında evde bulunan 34 yaşındaki Cevriye B. ile boşandığı eşinden olan 15 yaşındaki kızı G.G'yi yakaladı. Ana-kızın suç ortakları olan ve adam öldürmekten sabıkalı 34 yaşındaki İlyas Camcı ile 32 yaşındaki Ali Kemal Mutlu da gözaltına alındı. Anne Cevriye B'nin evinde yapılan aramada bir fotoğraf makinesi, bir kurusıkı tabanca, H.K'dan gasp edilen ruhsatlı tabanca ile tuzağa düşürülen üç ayrı erkeğin küçük kızla çekilmiş çıplak fotoğrafları bulundu. Bir çekmecede de kurbanlara imzalatılmış 3.5 milyarlık 2 senet bulundu.

Suçunu itiraf etti

Poliste suçunu itiraf eden Cevriye B., ‘‘Erkekleri, '15 yaşındaki bakire kızım ile cinsel ilişkiye girmek ister misiniz?' diye kandırıyorduk. Hemen kabul ediyorlardı. Daha sonra eve getirdiğimiz erkekleri, İlyas Camcı ve Ali Kemal Mutlu ile silahla tehdit edip soyuyorduk. Sonra da kızımla birlikte çıplak fotoğraflarını çekiyorduk. Erkekleri, düzenlenen senedi ödememeleri halinde fotoğrafları ailesine göndermekle tehdit ediyorduk’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!