Eren Talu: Karımı çok seviyorum boÅŸanmak istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Eren Talu: Karımı çok seviyorum boşanmak istemiyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 12, 2009 00:00

Taksim'deki Heaven isimli bar çıkışı bir kadınla çekilen fotoğraflarının basına yansımasının ardından Defne Samyeli'nin boşanma davası açtığı Eren Talu, ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZÄ° OLDU (FOTO - GALERÄ°)

Defne Samyeli'nin 1,5 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açtığı işadamı Eren Talu, önceki gün arkadaşlarıyla gittiği İstinye Park'ta soruları yanıtladı. Geçtiğimiz gün İstinye Park'ta boşanma kararını kızına açıklamaya çalışan Talu, samimi açıklamalarda bulundu. Taksim'deki Heaven isimli bar çıkışı bir kadınla birlikte basına yansıyan fotoğrafların ardından eşi Defne Samyeli'nin açtığı boşanma davasını değerlendiren Talu, "O fotoğrafın boşanma davasıyla bir ilgisi yok. Fotoğrafın çekildiği gün zaten Defne Hanım boşanma dilekçesini vermişti. Fotoğraftaki bayanla 3-4 saat önce tanıştık. Kim olduğunu söylemek istemiyorum. Kendisi çok iyi bir insan. Böyle bir olayın içine hiç girmemesi gerekirdi ama oldu maalesef"şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"CASUS PROGRAM"A UZUN SÃœRE GÃœLDÃœM           Â

Defne Samyeli'nin avukatları arayıcılığıyla verdiği dilekçede yer alan Defne Samyeli'nin telefonuna casus program yerleştirerek onu dinlediği iddialarını da yanıtlayan Eren Talu, "Bu iddialara çok güldüm. Kesinlikle doğru değil.

Ayrıca kendisine psikolojik baskı yaptığımı öne sürüyor. Defne benim için Hürriyet Gazetesi'nde bir yazı yazmıştı, benim hakkımda neler düşündüğünü neler hissettiğini insanlar oradan okusun" dedi.

OLAYIN FARKLI BOYUTLARI VAR

Boşanma olayının basına yansıyan fotoğraflar ve haberlerle hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Talu, "Bu konuda konuşmama hakkımı kullanmak istiyorum.

Çünkü olayın içinde öyle farklı konular var ki, zaten ortaya çıksa herkes küçük dilini yutar. Dolayısıyla öğrendiğiniz zamen siz dahil herkes çok şaşıracak" dedi.

HALA EVÄ°MDE KALIYORUM

Evden üç ay uzaklaştırma kararı verildiği haberlerine ise "Hala ben çocuklarım Deren ve Derin ile yaşadığımız evde kalıyorum. Defne Hanım kendisi evi terketti. Benim çocuklarımla da bir sorunum yok" diyen Talu ardından da ekledi, "Ben hala eşimi seviyorum ve asla boşanmak istemiyorum."

Eren Talu bar çıkışı görüntülenmişti

Eren Talu: Karımı çok seviyorum boşanmak istemiyorum

Haberin Devamı

Bar çıkışı bir kadınla objektiflere yakalanan Eren Talu, bu olayın ardından eşi Defne Samyeli'nin açtığı boşanma davasındaki iddialar ve tazminat talebiyle karşı karşıya kalmıştı. Ancak boşanmayı düşünmediğini söyleyen Eren Talu'nun, hala alyansını çıkartmadığı görüldü. Talu'nun, soruları yanıtladıktan sonra eşi Defne Samyeli'ye ait beyaz Range Rover marka D plakalı cipe binerek evinin yolunu tutması dikkat çekti.
  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!