Erdoğan'ın öğrencileri ekranda sınav veriyor

Güncelleme Tarihi:

Erdoğanın öğrencileri ekranda sınav veriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2008 00:00

BKM, kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor.

Haberin Devamı

4 yıldır BKM’nin sahne tozunu yutan 22 genç, kendi yazdıkları skeçlerle Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak. Yılmaz Erdoğan'ın salondaki izleyicilerle birlikte genç oyuncuların skeçlerini değerlendirdiği dakikalar da programda yayınlanacak.
BKM, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. 4 yıl önce kurulan BKM Atölye’nin öğrencileri, bu akşamdan itibaren her çarşamba “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programla Kanal D'de olacak.
BKM'nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye'nin öğrencileri, kahkahayı şimdi de Kanal D ekranına taşıyor. 4 yıl önce, BKM'ye bırakılan özgeçmişler, sektördeki tanıdık isimlerin yönlendirdiği yetenekli gençler, çeşitli işlerde yan yana gelinmiş ve pırıltıları ile iz bırakmış amatör ruhlu, pek çoğu okullu ve profesyonel 'çırak', heyecanlı bir davete icabet etti. BKM'nin ofisinin bulunduğu binanın üst katındaki genişçe bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu hevesli gençleri karşılarına alıp planlarını anlattı. Plan şuydu: Haftanın 4 günü burada ders yapacaklardı. Burası gönüllü bir platformdu, kayıt için para pul gerekmiyordu, diploma olarak da alkış vaat ediliyordu.
Sahne tozuna aşık 50 kadar genç, tüm işlerini, hayatlarını bu derslere göre organize etti; kimileri gitti, ama yerlerine yenileri geldi. Bir süre sonra BKM'nin yanında kurulan küçük cafe/bar ve kabare mekanı, BKM Mutfak'ın alt katına taşındı. Sadece oyuncu olmayı değil, bakmayı, görmeyi, yazmayı öğrendiler. Yılmaz Erdoğan ilk sezonun derslerinin ardından 'çırakları' BKM Mutfak'ın köşesindeki 10 metrekarelik sahneye aldı ve "Haydi bakalım, yazdıklarınızı burada sahneleyin" dedi.
BKM Mutfak, 3 sezondur perşembe, cuma ve cumartesi geceleri "Çok Güzel Hareketler Bunlar" gösterisine ev sahipliği yapıyor. İşte bu şöhreti kulaktan kulağa yayılan, içeride yer olduğu sürece herkesin girebildiği ve doya doya gülebildiği mekanın gençleri şimdi skeçlerini Kanal D ekranında sahneleyecek. 4 yıldır BKM’nin sahne tozunu yutan 22 genç, kendi yazdıkları skeçlerle Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak. Yılmaz Erdoğan’ın salondaki izleyicilerle birlikte genç oyuncuların skeçlerine yorumları da “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın eğlenceli bölümlerinden biri olacak.

Haberin Devamı

Erdoğanın öğrencileri ekranda sınav veriyor

1- Bülent Emrah Parlak

2- Metin Keçiçi

3- Metin Yıldız

4- Gülsüm Alkan

5- Aydan Taş

6- Burcu Gönder

7- Ayşegül Akdemir

8- Eser Yenenler

9- Şahin Irmak

10- Şevket Süha Tezel

11- Gizem Tuğral

12- Nazmi Karaman

13- Oğuzhan Koç

14- Zeynep Ender İge

15- Ersin Korkut

16- Ayça Erturan

17- Hamdi Kahraman

18- Emre Canpolat

19- E. Büşra Pekin

20- Pelin Öztekin

21- Zeynep Koçak

22- Murat Eken

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!