ErdoÄŸan ölecek mi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2011 10:32

Başrollerini Engin akyürek ve Beren Saat'in paylaştığı Fatmagül'ün suçu Ne'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Haberin Devamı

Dizinin 22 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde;

Erdoğan'ı bir anda karşısında gören Fatmagül, korkuyla kaçmaya çalışsa da, Erdoğan konuşmasını yapmadan vazgeçmeye niyetli değildir? .. Fatmagülün eve yalnız dönmesini istemeyen Rahmi, işini bitirmiş Fatmagülün doktor çıkışına yetişmeye çalışırken, kardeşinin zor durumda olduğunu görür ve olaylar kontrolden çıkar. Erdoğan ve Fatmagül'ün karşı karşıya geldikleri haberi iki ailenin gündemine de bomba gibi düşer. Fatmagüller cephesinde sessiz ve çaresiz bir bekleyiş başlar.

YaÅŸaranlar cephesindeki korku ve ÅŸaÅŸkınlık ise, yerini kısa zamanda yeni planlara bırakır. YaÅŸananlardan sonra, Mukaddes'in öfkesinin ve suçlamalarının hedefinde Fatmagül olur. Bu dönemde Kerim'in elinden Fatmagül'e destek olmak dışında elinden bir ÅŸey gelmez. ErdoÄŸan'ın Fatmagül'ü korkutmak için attığı yanlış adım, ReÅŸat ve Münir'in çabalarıyla altın bir fırsata dönüşür. Fatmagül, uzun zamandır ilk kez çaresiz kalır.    Â

Haberin Devamı

Dizi oyuncularından Engin Akyürek'in fan sayfasında yazan bilgilere göre;

55. Bölümde ekipten bir oyuncu ayrılacak ancak bu isim Erdoğan karakterine can veren Kaan Taşaner olmayacak. Perşembe günü ekranlara gelecek bölümde önce oğlunu, ardından da eşini kaybeden Leman intihar edecek. 

Ä°ÅžTE MERAKLA BEKLENEN YENÄ° BÖLÃœM FRAGMANI / WEB TV          Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!