Erdoğan da katıldı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan da katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 94 belediye meclis üyesi, dün Fazilet Partisi'ne katılma kararı verdi. Erdoğan, hayırlı olmasını dilediği kararı için, ‘‘Milletçe bu kaosu aşmalıyız’’ dedi.

Refah Partisi'nin kapatılmasıyla bağımsız duruma düşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan ve ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 94 belediye meclis üyesi dün Fazilet Partisi'ne katılma kararı verdi. Dün 4.5 saat süren belediye hizmetleri ve koordinasyon konulu toplantısının sonunda Fazilet Partisi'ne katılma kararı alan belediye başkanları ve meclis üyeleri, dilekçelerini partinin Ankara'daki genel merkezine gönderdiklerini açıkladılar. Erdoğan, toplantı sonunda şu açıklamayı yaptı:

‘‘Bu bağımsızlık sürecinden sonra, hafta başından itibaren milletvekillerinin Fazilet Partisi'ne girdiğini takip ediyorsunuz. Özellikle şu anda yaşamış olduğumuz siyasi kaos döneminde, milletçe bu kaosu süratle aşmak zorunda olduğumuzu daha önce de açıkladım. Gerekçeli karar üzerinde arkadaşlarımızla müzakerelerimiz oldu ve bugün de, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grubu'ndaki arkadaşlarımla, sabah 09.00'dan itibaren başlayan toplantımızı sona erdirdik. Kararımız şudur: Resmi katılım sürecini hafta sonuna kadar tamamlamak üzere Fazilet Partisi'ne katılmaya karar verdik. ’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!