Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 21:42

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Göz6 yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran erdi halk kararıyla survivor'a gitme şansını yakalamıştı. Boy ve kilo olarak ada hayatına uygun gözükmeyen Erdi'nin survivor'da nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, yarışmada sergilediği dik duruşuyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. 1988 yılında doğan Erdi Ünver, Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı. Bu yarışmada da dikkat çeken hareketleriyle ünlenen Erdi, Survivor'da en ilgi çeken yarışmacılar arasında yer alıyor.


Erdi Ünver Survivor çıktığı 13 oyunda, 3 galibiyet ve 12 mağlubiyet alarak yarışmaya devam ediyor. Erdi'nin puanı ise 8.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!