Erdal Tosun’un öldüğü yerde keşif yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 13:31

Ünlü sanatçı Erdal Tosun’a çarparak ölümüne neden olduğu için cezaevinde tutuklu bulunan şoför Nihat Şaki'ye, mahkeme heyeti ve uzman bilirkişi nezaretinde olay yerinde keşif yaptırıldı. Olay yerine gelen Şaki’nin annesi, ağabeyi ve kız kardeşi de keşif yapıldığı esnada gözyaşı döktü. 

Haberin Devamı

Sarıyer Maslak’ta geçtiğimiz 30 Kasım 2016 yaşanan trafik kazasında ünlü sanatçı Erdal Tosun’un ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan şoför Nihat Şaki, öğle saatlerinde cezaevi aracıyla keşif için olay yerine getirildi. Şaki’ye mahkeme heyeti ve uzman bilirkişi olarak görevlendirilen başpolis Ahmet Şengül nezaretinde keşif yaptırıldı. Ellerinin jandarma erine kelepçeli olduğu görülen Şaki, yarım saat boyunca heyete olay gününü anlattı. Polis ekipleri tarafından trafiğin durdurulması sonrasında yapılan keşfin ardından Şaki, cezaevi aracına götürüldü.

Erdal Tosun’un öldüğü yerde keşif yapıldı

KEŞİF ESNASINDA ANNESİ AĞLADI

Öte yandan, keşif yapıldığı esnada Şaki’nin annesi Gönül, ağabeyi Murat ve kız kardeşi de olay yerine geldi. Oğlunu gören anne Şaki, gözyaşlarını tutamadı. Anne Gönül Şaki, “Çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu bilerek olacak bir iş değil. Bir şey diyemiyorum, çok üzgünüm. Ben yetim annesiyim, benim 4 tane yetimim var. Yavrumu bir an önce görmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Şaki’nin ağabeyi Murat Şaki ise, “Öncelikle rahmetli Erdal Tosun’un ailesine başsağlığı diliyorum. Bu konuyla ilgili biz de zaten bu acıyı çok iyi yaşadığımız için kendilerini çok iyi anlıyoruz. Çünkü ben de babamı trafik kazasında kaybettim, Nihat da 1 buçuk yaşındaydı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!