Milli tenisçi Büşra Ün'e ikinci şok!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 08:44

İzmir'in Buca ilçesinde noterde yaşadığı skandal olayın ardından bu kez milli tenisçi Büşra Ün'e trafik darbesi vuruldu.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Bornova ilçesinde gitmesi gereken bir yerde engelli park yeri olmadığı için aracını uzak bir noktada müsait bir yere park eden Büşra Ün, geri döndüğünde aracını park ettiği yerde bulamadı. Aracının çekildiğini öğrenen Ün, yetkililere sosyal paylaşım sitesi olan Twitter'dan isyan etti.

TAKİPÇİLERİ DESTEK VERDİ

Twitter'dan takipçilerine video paylaşımında bulunan milli tenisçi, "Şu an gördüğünüz gibi sokaktayım, çünkü sokakta kaldım. İzmir'de sokakların hiç birinde engellilere ayrılmış park yerleri olmadığı için ben de gitmem gereken yere bayağı uzak bir yere park ettim ve geri geldiğimde arabam yoktu. İzmir'e bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gece sokaktayız, İzmir'de, Bornova'da. Sıkılanları bekleriz. Herkese iyi geceler" dedi. Paylaşılan videonun ardından Ün'e destek veren takipçileri yetkililere aracın getirilmesi konusunda yoğun çağrı yapıldı. Yaklaşık 3 saat sonra aracına kavuşan milli tenisçi, aracın direksiyonunda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına ''Duyarsızca düzenlenen yollarınızda aklınızca kanunları uygulamak için engelli aracı çekerek neye sebep olduğunuzu bilseniz keşke'' yazdı.

Haberin Devamı


Geçtiğimiz Şubat ayında Buca ilçesindeki 16. Noterliği'ne resmi bir işlem için giden İzmirli milli tenisçi Büşra Ün, 25 basamağı çıkamadığı ve binada asansör olmadığı için, imzalaması gereken evrakları noterdeki bir görevli Ün'ün olduğu yere getirmişti. Ancak noter, görevli 25 basamak indiği için Ün'den 17,74 TL yol ücreti talep etmişti. Daha önce de bir kez daha aynı olay başına gelen Ün isyan ederek tepkisini sosyal medyada paylaşmıştı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!