'En karizmatik' seçilince Kıvanç'tan özür dilemiÅŸ!

Güncelleme Tarihi:

En karizmatik seçilince Kıvançtan özür dilemiş
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2009 00:00

Kavak Yelleri dizisinde oynadıktan sonra genç kızların sevgilisi olan Dağhan Külegeç, Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştırılmasına ne dedi?

Haberin Devamı

 Berna Laçin'in 'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına 3 kuşak Erbulak'lar konuk oldu. Ayşe Erbulak'ın oğlu ve Altan Erbulak'ın torunu olan Dağhan Külegeç, internette yapılan 'En karizmatik oyuncu' oylamasında Kıvanç Tatlıtuğ'u geçmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

5 milyonun üzerinde oy alarak Kıvanç Tatlıtuğ'u açık ara geçen Külegeç, "Yanlışlıkla geçmişim" diyerek mütevazi bir tavır sergiledi.

"Ä°nsanlar oy veriyorlar, en karizmatik diye. Fakat ben o kadar utandım ki Kıvanç'ı falan geçmekten" diye konuÅŸan DaÄŸhan Külegeç, Kıvanç TatlıtuÄŸ ile bir yerde karşılaÅŸtıklarını ve bu durumun esprisini yaptıklarını anlattı.   Â

Tatlıtuğ'a "Çok özür dilerim ben. Yani herhalde karizmatiğin anlamını bilmiyorlar. Ben 1.95, sarı saçların yanında özür diliyorum yani" dediğini söyleyen Dağhan Külegeç, gülüp eğlendiklerini ve Kıvanç Tatlıtuğ'un da olgunlukla karşıladığını söyledi.

Haberin Devamı

YAMUKLUK ROL DEĞİL, DOÄžUÅžTAN!            Â

TatlıtuÄŸ ile karşılaÅŸtırılmasına "YamuÄŸun birisiyim yani, anlamak mümkün deÄŸil" esprisini yapan genç oyuncu, gülerken aÄŸzının yamuk hale gelmesiyle ilgili de zaman zaman ilginç tepkiler aldığını anlattı."Buradan da söyleyeyim ben bunu bilerek yapmıyorum" diyen DaÄŸhan Külegeç, "Güldüğüm zaman kendiliÄŸinden oluyor" ifadesini kullandı ve şöyle devam etti:"Uçakta falan, 'Çok iyisin, çok tatlısın ama o aÄŸzını da yamultmasan çok iyi olacak!' falan diyorlar. 'Senin aÄŸzın niye yamuk?' diyorlar, 'Benim nerem doÄŸru?' diyorum. Böyle kendiliÄŸinden oluyor."Televizyongazetesi  Â

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!