En iyi tatil arkadaşı Jennifer Lopez

Güncelleme Tarihi:

En iyi tatil arkadaşı Jennifer Lopez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2001 10:14

Hollwood'un gözdesi Jennifer Lopez, People Dergisi'nin "En Çok Hangi Ünlüyle Tatil Yapmak İstersiniz?" konulu anketinde en gözde tatil arkadaşı seçildi. Lopez'in en yakın rakibi Julia Robets ikinci sırada yeraldı. Sevilen oyuncu Brad Pitt, tatil anketinde iki güzel yıldızın kıyasıya rekabet ettiği Hollywood aktörlerini geride bıraktı. Sanatçı, yüzde 12.5 oyla ipi üçüncü olarak göğüsledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve film yıldızı Jennifer Lopez'in milyonlarca insanın tatil hayallerini süslediği ortaya çıktı.  People Dergisi'nin ''En Çok Hangi Ünlüyle Tatil Yapmak İstersiniz?'' başlıklı anketinde okuyucu oylarının yüzde 34.6'sını alan Jennifer Lopez birinci oldu. 

Derginin ''tatil'' özel bölümünde düzenlenen ankete göre, ünlü sanatçı Lopez, birçok kişinin tatil hayallerini süslerken, en yakın rakibi Julia Roberts'ı da açık ara geride bıraktı.  Ankette, Hollywood'un ''en çok kazanan aktrisi'' Julia Roberts  ikinciliği elde etti. Roberts, ankete katılanların yüzde 17.3'ünün hayalindeki tatil arkadaşı... 

BRAD PİTT ÜÇÜNCÜ OLDU


Sevilen oyuncu Brad Pitt, tatil anketinde iki güzel yıldızın kıyasıya rekabet ettiği Hollywood aktörlerini geride bıraktı. Sanatçı, yüzde 12.5 oyla ipi üçüncü olarak göğüsledi. 

Ankette, sinemanın Oscar ödüllü ''Gladyatör''ü Russell Crowe yüzde6.6, Tom Hanks de yüzde5 oy aldı. Tom Hanks'in ''Yeni Hayat-Cast Away'' filmindeki ''rol arkadaşı'' ise yüzde 3.6 oyla ankette sıralamaya bile giremeyen pek çok ünlü ismi geride bıraktı. Hanks'in ıssız adada sıkıntıdan yüz çizerek isim verdiği ve film boyunca ''başrolü paylaştığı'' Wilson marka voleybol topunun ankette sıralamaya girmesi şaşırttı. 

Ankette, ünlü aktör Samuel L. Jackson yüzde 1 oy alarak tercih edilen tatil arkadaşları arasında yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!