En güzel Merve

Güncelleme Tarihi:

En güzel Merve
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2006 02:40

Türkiye’nin en güzel kızı Merve Büyüksaraç seçildi. Star TV’de dün gece canlı olarak yayınlanan ’Miss Turkey 2006’ Güzellik Yarışması’nda Ceyla Kirazlı ikinci, Selma Örük üçüncü ve Asena Tuğal dördüncü güzel seçildi.

STAR TV’de dün gece canlı yayınlanan "Miss Turkey 2006"nın finalistleri, büyük bir heyecan yaşadı. Heyecanı günlerdir devam eden final gecesinin sunuculuğunu Eyşan Özhim ve Emre Altuğ yaptı. Megastar Tarkan’ın yeni albümünden şarkılarıyla renklendirdiği Türker İnanoğlu Maslak Show Center’daki gecede, davetliler arasında da şıklık yarışı vardı. Buzuki Orhan ve Orkestrası ile Hadise de, şarkıları ve şovlarıyla geceye damgasını vurdu.

Yarışmada güzellerin isimlerinin açıklanmasına gelindiğinde heyecan doruğa ulaştı. Jüri oyları sonucunda dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal Türkiye’yi Miss International’da temsil edecek. Üçüncü güzel seçilen Selma Örük de Miss Europo’da temsil edecek. Heyecanın giderek arttığı dakikalar Ceyla Kirazlı ikinci güzel seçildi. Kirazlı da Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Jürinin oyları sonucunda Türkiye’nin en güzel kızı ise Merve Büyüksaraç oldu. Tacını 2005 Türkiye Güzeli Hande Subaşı’dan alan Merve Büyüksaraç, ülkemisi Miss World yarışmasında temsil edecek.

İlk dört güzel ayrıca, Renault Megane araba, Zen pırlanta seti, Metro Travel’dan yurtdışı seyahatleri, Clup
/images/100/0x0/5641e2eff018fb2f2cd3cffc
Flipper’dan 49 yıllık devremülk tatili, IEFT ve ILAC işbirliği ile Kanada’da 1 aylık dil kursu, www.teknodijital.com alışveriş sitesinden Motorola cep telefonu, Stüdyo Kuaför’den 1 senelik saç bakımı, Mirra Lux’ten 1 senelik cilt bakım ürünü gibi çarpıcı hediyeler kazandı. Miss Turkey seçilen güzel, ayrıca Veet’in para ödülünün yanı sıra, 2006’daki tüm tanıtımlarda yer alma hakkını da elde etmiş oldu. Türkiye’nin dört bir yanından 1.400 adayın başvurduğu Miss Turkey 2006’nın finalinde yarışan 20 genç kız, yarışma öncesi Topkapı Sarayı’na giderek Harem Dairesi’ni gezdi. Topkapı Sarayı ve Harem Dairesi’ne hayran kalan finalistler, tarihi atmosfer içerisinde çok özel pozlar verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!