29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümüne özel mesajlar ve sözler

Güncelleme Tarihi:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümüne özel mesajlar ve sözler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2019 09:26

Bu yıl Türk tarihinin seyrini değişen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tüm Türkiye'de gün boyu etkinlikler düzenlenecek. Bu özel ve tarihi günün anlamını dile getirmek isteyen vatandaşlar, sosyal medyadan mesaj paylaşımında bulunuyor. İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümüne özel mesajlar ve sözler...

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla bu yıl da birbirinden güzel mesajlar ve sözlerle kutlanacak. En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri aracılığıyla bugünün önemini, anlamını sosyal medya üzerinden ya da kısa mesajlarla iletmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden seçenekleri sorgulamaya başladı. İşte, birbirinden güzel ve anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri derlemesi

EN GÜZEL VE ANLAMLI CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

Türk Milleti, Cumhuriyeti sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlarım.

Bugün yaşadığımız rahatlığın kaynağı dün tüm zorluklara göğüs gerenlerde saklı. Kolay olmadı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları müdafaa uğruna şehit olan mübarek şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Cumhuriyetin kurulması, tüm dünyaya ilan edilen bağımsızlık ve demokrasinin sönmeyen meşalesi olmuş, bilimin ve sanatın ışığında dünya ülkelerine örnek teşkil edecek müreffeh bir ülke olmamızın yolunu açmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum."

Cumhuriyetimiz sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakıyoruz. Bu kutlu gün vesilesiyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten iyi dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haberin Devamı

Tarihte büyük mücadeleler ve kahramanlıklar sonucunda kazanılan Cumhuriyetimiz, atalarımızın bize bıraktığı en değerli mirastır. Türk milleti, cumhuriyet, demokrasi, milli birlik ve beraberlik değerlerinden aldığı güçle geleceğe daha umutlu bakmaktadır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Cumhuriyet’i ‘en büyük eserim’ diye tanımlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde aydınlık yarınlara emin adımlarla ulaşmamız temennisiyle Cumhuriyet Bayramınızı içten dileklerimle kutluyorum.

Haberin Devamı

Bu aziz millete önce bağımsızlığı, ardından da Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize ve şanlı gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevimiz onların bize bıraktığı bu vatanı ebediyen korumak ve kollamak, bu ülkenin daha müreffeh olması için de çok çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı kutluyor, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, toprakları kanlarıyla sulayarak bizlere vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Haberin Devamı

Bizlere Cumhuriyeti armağan eden, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile bu uğurda canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Halk çocuklarının halk tarafından seçilmesini sağlayan Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Kuruluşunun 96’ncı yılında bize Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aydınlanma önderlerini şükran ve minnet duygularımla bir kez daha anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyet bizim geleceğimiz, umudumuzdur. Ülkümüzdür, sevdamızdır.

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Cumhuriyetin kuruluşuna giden süreçte seve seve canlarını veren şehitlerimizle, o mücadelenin haklı ve onurlu nişanını benliklerinde, vücutlarında taşıyan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramı'mızın 96’ncı yıl dönümünü yürekten kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutlarım.

BAKMADAN GEÇME!