En çok kazanan ünlü Madonna

Güncelleme Tarihi:

En çok kazanan ünlü Madonna
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2013 14:19

ABD'nin en saygın iş dergilerinden Forbes'un yayımladığı listeye göre Madonna dünyanın en çok kazanan ünlüsü. Forbes muhabiri Dorothy Pomerantz'a göre Madonna'nın en sıkı rakibiyse genç şarkıcı Lady Gaga.

Haberin Devamı

Müzik kariyerinde onlarca yıllı geride bırakan pop star Madonna, geçen yılki yaklaşık 125 milyon dolarlık kazancıyla, en fazla kazananlar listesinde zirveye oturdu.

Haberde, Madonna'nın gelirinin çoğunu on ikinci stüdyo albümü MDNA'nın turnesinden elde ettiği, bunun yanı sıra giysi, parfüm satışlarından ve çeşitli yatırımlarından da kazancı olduğu yazıldı.

'Lincoln' filmiyle geçen yıl büyük başarı elde eden Steven Spielberg ise 100 milyon dolarlık kazançla listenin ikinci sırasında yer aldı.

"MADONNA'NIN EN SIKI RAKİBİ LADY GAGA"

En çok kazanan ünlü Madonna

Haberin Devamı

Forbes muhabiri Dorothy Pomerantz'a göre 55 yaşında müzik kariyerini hala parlak bir biçimde devam ettiren Madonna'nın en sıkı rakibi genç şarkıcı Lady Gaga. 27 yaşındaki sıra dışı şarkıcının geçen bir yıl içindeki kazancı 80 milyon dolar.

Kazanç konusunda gelmiş geçmiş en iyi rakamlardan biri de, geçen yıl televizyon şovu sunucusu Oprah Winfrey'nin elde ettiği 165 milyonluk kazanç.

Bu yılki listenin üçüncü sırasında üç isim var: 95 milyonluk kazançlarıyla "Grinin Elli Tonu" serisinin yazarı E. L. James, radio programcısı Howard Stern, "X Factor" ve "Got Talent" formatlarının yaratıcısı müzik-televizyon yapımcısı Simon Cowell.

KORKU İYİ SATTIRIYOR!

Dördüncü sırada korku romanları yazarı James Patterson var. (91 milyon dolar)

Beşinci sırada Glenn Beck yer alıyor. Beck kazancını web sitesi The Beck'ten sağlıyor. (90 milyon dolar)

Haberin Devamı

Listenin altıncı sırasında Armageddon, Pearl Harbor, Transformers, gibi yüksek bütçeli aksiyon filmleri ile tanınan ABD'li yönetmen ve yapımcı Michael Bay yer alıyor. (82 milyon dolar)

En çok kazanan ünlü Madonna

Yedinci sırada, ABD'li televizyon ve sinema filmi yapımcısı Jerry Bruckheimer ve şarkıcı LADY GAGA. İkisinin de kazancı 80 milyon dolar.

EN ÇOK KAZANAN AKTÖR...

Sekizinci sırada, 78'er milyon dolarlık yıllık kazançlarıyla ABD'li aktör Tyler Perry ve tüm zamanların en başarılı golfçüsü Tiger Woods.

Bir yılda 75 milyon dolar kazanarak listeye giren Robert Downey Jr. servetini canlandırdığı 'Iron Man' karakterine borçlu. Downey, Hollywood'un son yıllarda en fazla ödenen aktörü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!