En çılgın yılbaşı hediyeleri

Güncelleme Tarihi:

En çılgın yılbaşı hediyeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yılbaşı yaklaşırken, bazı firmalar da milyar dolarlık servet sahibi süper zenginler için çılgın hediye seçenekleri hazırladılar. Bunlardan biri de Amerika'nın en lüks mağazalar zinciri Neiman Marcus. Neiman Marcus'un hazırladığı hediye katoloğunda, herşeye sahip olup ‘‘Ne alsam’’ diye düşünen süper zenginlere birbirinden ilginç fikirler veriliyor. İşte bu katologdan en ilginçleri:

NELER VAR

Pırlanta külot

Dünyanın en ünlü mağazalar zinciri Victoria's Secret'ın ürettiği, pırlanta ve safirlerle süslenmiş sutyen ve külodu 10 milyon dolar, yani 5 trilyon lira.

Minik denizaltı

Hammacher Schlemmer Firması'ndan bir mini denizaltı. 2 kişilik mini denizaltı, 45 metre derinliğe kadar dalabiliyor. Fiyatı 61 bin dolar, yani 32 milyar lira.

175 yıllık şiir

Rev. Clement C. Moore'a ait, 1822 tarihli Noel'i anlatan ‘‘The Night Before Christmas’’ adlı şiirin, imzalı müsveddesi. Sadece 4 orijinalı bulunan şiir 770 bin dolar, yani 400 milyar lira.

7 kişilik bisiklet

Hammacher Schlemmer Firması'na ait, 15 bin dolara, yani 7.8 milyar liraya satılıyor.

Milenyum saati

Cartier Firması'nın hırladığı, 18 ayar altından saati, 10 bin dolar, yani 5.5 milyar lira.

Oto simülatörü

2 kişilik bir otomobil simülatörü. Otomobil yarışçısı hissi veren simülatör, ABD Savunma Bakanlığı'nın sahip olduğu simülatörlerden daha modern. Onun da fiyatı 95 bin dolar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!