Elle Ağustos'ta yok sattı

Güncelleme Tarihi:

Elle Ağustosta yok sattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2002 20:30

Elle Dergisi'nin Ağustos sayısı piyasaya çıktığı üç günde iki baskı yaparak kendi çapında bir rekora imza attı. 1 Ağustos'ta yok satan tek dergi olma özelliğini taşıyan Elle, Türkiye'nin en çok okunan kadın ve moda dergisi.

Dergi Ağustos sayısında yer verdiği birbirinden ilginç güzellik, moda, cemiyet konuları, moda çekimleri, en son ve en trendy haberleriyle ilgi çekiyor.

Elle Dergisi'nin Yayın Yönetmeni Işın Görmüş derginin böyle bir rekora imza atmasında okurlara dergiyle birlikte hediye ettikleri 'Astroloji Atlası' nın büyük katkısı olduğunu söylüyor. Dergi 'Astroloji Atlası' ile sadece okurlarından büyük ilgi toplamakla kalmayıp ayrıca yepyeni bir trend de başlattı. Şimdi her yerde astroloji konuşuluyor. Böylece Elle Dergisi'nin trend yaratma özelliği de tescillenmiş oldu.

Çok ciddi ve kapsamlı bir araştırma sonucu hazırlanan Astroloji Atlası'nda burcunuzun yıldız haritasına göre iş, aşk, para, sağlık, seks ve ilişkiler alanlarındaki eğilimlerini, kişilik özelliklerinizi ve duygu dünyanızı keşfedebilir, karakterinizin pozitif yönlerini ortaya çıkarıp her şeyi lehinize çevirebilirsiniz.

Kapağını dünya sinemasının yükselen yıldızı İspanyol güzel Penelope Cruz'un süslediği Elle'de bu ay; Mine Taşkent'in sadece Elle'e özel verdiği 'Hoşgeldin Bebek' partisinden görüntüler, Aksel Goldenberg ile kadınlar ve mutluluk üzerine özel bir söyleşi, tüm dünyanın konuştuğu Glisemik İndeks yöntemiyle aç kalmadan zayıflamanın yolları, Dice Kayek'in ilginç defilesinin perde arkası ve Maldivler'de yapılan özel moda çekimleri d eyer alıyor.

MODA, KADINLAR VE DİĞERLERİ...

Elle Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Işın Görmüş'ün derginin girişinde yer alan ‘Moda, Kadınlar ve Diğerleri’ başlıklı yazısı derginin başarısının sırrını özetliyor:

‘‘Hepimizin yaşadığı gündelik ‘kadınlık halleri'ni tüm çıplaklığıyla birebir anlatması, dünyanın neresinde olursak olalım aslında yalnız olmadığımızı hücrelerimizde hissettirmesi... Ve tüm yeni moda trendlerini yakından ve anında görebilme olanağımız olması Sex And The City dizisini kadınlar arasında bir numara yaptı. Aynı nedenlerle Elle de Türkiye'de bir numara olmayı sürdürüyor. Çünkü biz de dergimizde kadın olmanın ne kadar keyifli bir şey olduğunu, yalnız olmadığınızı, kadınların en yüce amacının (birtakım dergilerde maalesef hala empoze edildiği gibi) sadece ve sadece erkekleri fethetmek olmadığını, arkadaşlığın, iş hayatının, sosyal yaşantının ve modanın hayatımızda ne kadar önemli bir yer tuttuğunu anlatmaya çalışıyoruz hep.

İşte bu yüzden siz sevgili okurlarımız da, dergimizi her ay alıyor ve ön kapağından arka kapağına kadar satır satır okuyorsunuz. Emeğimizin boşa gitmediğini görmek çok güzel bir duygu.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!