Eğlence ve fonksiyon tek makinede

Güncelleme Tarihi:

Eğlence ve fonksiyon tek makinede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 00:00

Farklı, şık tasarımı ve küçük sağlam yapısıyla tüketicilerin beğenisine sunulan R967 çarpıcı özelliklere sahip. 10 megapiksel çözünürlüğü ve 7.6 santimlik (3 inç) likit kristal ekrana sahip olması, bu özelliklerin ilk dikkat çekenleri olarak karşımıza çıkıyor. Kategorisindeki olmazsa olmaz 3x optik yakınlaştırma bu makinede de mevcut.

Metal gövdesini elinize aldığınızda, şık tasarımını uygun bir ergonominin tamamladığını görüyorsunuz. Makinenin arka yüzünü çevirdiğinizdeyse büyük ekran yarışında iddia sahibi olduğunu kolayca farkediyorsunuz. Giderek küçülen boyutlar yanında gittikçe büyüyen likit kristal ekranlar, insanın aklına ister istemez bu yarışın sonunun nerelere varacağı sorusunu getiriyor. Bu noktada R967’nin fonksiyonelliği farklılık yaratan bir düzeyde. Gerekli ve sık kullanılan tuşlar, arka yüzün neredeyse tamamını kaplayan likit kristal ekranın yanında ve gövdenin üst tarafında sıralanmış durumda.

EĞLENDİRİCİ VE PRATİK

HP’nin fotoğraf tutkunlarına sunduğu avantaj ve ayrıcalıklar arasında, makine üzerindeki yazılım olanakları önemli bir yer tutuyor. Özellikle giriş ve üstü seviyedeki kullanıcılar açısından heyecan verici bu imkanlar HP Real Life Teknolojileri adı altında toplanmış.

HP Design Gallery ile makineniz üzerinde çektiğiniz karelere doğrudan, etkin ve eğlenceli müdahalelerde bulunabiliyorsunuz. Normalde bilgisayar üzerinde ek bir yazılımla yapabileceğiniz bu değişiklikler, makine üzerinde rahatça gerçekleştirilebiliyor. İnceltme efekti de bunlardan biri; çektiğiniz fotoğrafta formda gözükmüyorsanız bu seçeneği seçerek, görüntü üzerinde anında 1-2 beden zayıflamanız mümkün. Makine üzerinde kırmızı göz giderme, eğlenceli çerçeveler ekleme gibi diğer imkanlar da keşfedilmeyi bekleyen olanaklar arasında.

HP Instant Advice özelliği ise yeni başlayanlar ve ilerlemek isteyenler için adeta biçilmiş bir kaftan. Çektiğiniz karelerde kafanızda soru işareti oluşturan durumlara, bu özellik sayesinde kolayca cevap bulabiliyorsunuz.

HP Adaptive Lighting özelliği ise yüksek kontrastlı durumlarda, otomatik ayarlama ile gölgede kaybolacak ayrıntıları ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor. 17 hazır çekim moduyla yine kullanıcılara, değişik ortamlarda uygun sonuçları almaya yarayacak hazır çekim imkanları sağlanıyor. Panorama modu makine üzerinde son derece pratik bir şekilde, 5 adede kadar dahili birleştirme imkanı sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!