Edirne'de kan donduran vahşet! 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2022 11:40

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden kan donduran bir haber geldi. Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyü'ndeki evde, aynı aileden 4 kişi, silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Korkunç olaya ilişkin Edirne Valiliği'nden açıklama geldi. Öte yandan katledilen ailenin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Lale Uçar, "Yengem aradı, 'Filiz ablanlarda katliam olmuş' dedi. Buraya geldik, içeri sokmadılar, göremedim. Ölen kişi, büyük ablam oluyordu" diye konuştu. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yapılan ilk incelemede, 3 kişinin başından vurularak, 1 kişinin ise omzundan ve boynundan vurularak öldürüldüğü tespit edildi. İşte kan donduran olayda yeni detaylar...

Haberin Devamı

Olay, sabah saatlerinde, Uzunköprü'nün Elmalı köyünde meydana geldi. Uzunköprü'nün Elmalı Köyü'nde yaşayan bir aileden haber alamayan yakınları eve gittiğinde vahşetle karşılaştı.

Güner ailesinden dede Mehmet Güner (76) ile aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55) ve eşi Filiz Güner (47) ile çiftin çocukları Anıl Güner (26), evlerinde silahla vurularak öldürülmüş bulundu.

İhbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı.

EDİRNE VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA: TABANCA İLE AV TÜFEĞİ BULUNDU

Edirne Valiliği'nden Uzunköprü ilçesinde yaşanan korkunç olaya ilişkin yapılan açıklamada, “29.03.2022 tarihinde Uzunköprü ilçemize bağlı Elmalı köyümüzde bir hanede ateşli silahla vurularak 4 kişinin öldüğünün ihbar edilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri ivedilikle sevk edilmiştir. Yapılan ilk incelemede aynı aileden M.G, M.G, A.G, ve F.G isimli vatandaşlarımızın ateşli silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunmuş olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir” denildi.

Haberin Devamı

"HİÇ HUSUMETLİSİ YOKTU" 

Öte yandan Güner ailesinin yakınları, evin önünde toplanarak gözyaşı döktü. Köy halkından Musa Arıcan, "Ölen kişinin eniştesi var, sabah süt getirmediğini görüyor ve muhtara haber veriyor. Muhtarla birlikte gidip bakıyorlar, durumu görüyorlar. Muhtarın eşi hatta bayılacak gibi oldu. Ölen kadın, benim dayımın torunu oluyor. Hiç husumetlisi yoktu" dedi.

Edirnede kan donduran vahşet 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu
Hayatını kaybeden Anıl Güner (26) 

"FİLİZ ABLANLARDA KATLİAM OLMUŞ"

Filiz Güner'in kardeşi Lale Uçar da "Yengem aradı, 'Filiz ablanlarda katliam olmuş' dedi. Ben de 'Haberim yok, biliyorum' dedim. Buraya geldik, içeri sokmadılar, göremedim. Ölen kişi, büyük ablam oluyordu" diye konuştu.

Evin çevresine güvenlik şeridi çeken jandarma ekipleri, geniş çaplı araştırmasını sürdürüyor.

Edirne'nin Elmalı köyünde, evlerinde silahla vurulmuş bulunan 4 kişinin cansız bedeni, cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Edirnede kan donduran vahşet 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu
Hayatını kaybeden dede Mehmet Güner (76)

KORKUNÇ OLAYDA DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Ailenin cansız bedenlerinin ise sabah süt almaya gelen kişinin bulduğu belirtildi. Kooperatiften her sabah süt toplamaya gelen görevliler, Güner ailesini süt getirmediğini fark edince telefonla aradı. Aileye ulaşamayan görevlinin yönlendirmesiyle eve giden kişi, açık kapının hemen girişinde Anıl Güner'i ölü bulunca durumu köylülere bildirdi. Hemen eve gelen köylüler, Anıl Güner'in cesedinin yanı sıra müstakil evde 3 kişinin daha cansız bedenlerini bulunca jandarmaya bildirdi.

MİNAREDEKİ GÜVENLİK KAMERASI İNCELENİYOR

Haberin Devamı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde evde silahla vurulmuş cesetleri bulunan aynı aileden 4 kişinin ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Jandarma, öldürülen Anıl Güner'in dün gece kahvede oturup çay içtiği kişilerle bazı köylüleri, ifadelerine başvurmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Jandarma, caminin minaresinde bulunan güvenlik kamerasını da incelemeye aldı.

3'Ü BAŞINDAN VURULDU

Bu arada olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Yapılan ilk incelemede Mehmet Güner'in yatak odasında, eşi Filiz Güner'in mutfakta, oğlu Anıl Güner'in ise evin giriş kapısında başından, babası Mehmet Güner'in ise aynı bahçe içinde bulunan kendi evinin önünde omzundan ve boynundan vurulduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

'1 MİLYON LİRALIK ALTIN ALDIM' DEMİŞ

Köyde çiftçilik ve besicilik yapan aileden Anıl Güner'in köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, parasını altına yatırdığını anlattığı ortaya çıktı. Anıl Güner'in çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği belirtildi.

Evde bulunan av tüfeği ile kuru sıkı tabancanın Anıl Güner'e ait olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!