Edirne'de ilginç anlar! Eli Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık bir anda karıştı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2021 17:00

Edirne'de 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim müzik eşliğinde oynarken, yüzüne yanlışlıkla yerel gazete muhabiri Hüsnü Sarıgül'ün eli geldi. Bunun üzerine Selim'in oğlu Melih Selim, gazeteci Sarıgül'ü yumrukladı. Seyfettin Selim, olayın bir yanlış anlaşmadan kaynaklandığını belirterek "Daha sonra onları barıştırdım" dedi.

Haberin Devamı

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim, yarın başlayacak güreşler öncesi dün akşam, gazeteciler ve davetlilerin katıldığı yemek verdi. Müzikli yemeğin ilerleyen saatlerinde davetliler sahneye çıkarak karşılıkla oyun havaları eşliğinde oynamaya başladı. Bir süre sonra ağa Seyfettin Selim de sahneye çıkarak oyuna eşlik etti.

Edirnede ilginç anlar Eli Kırkpınar Ağasının yüzüne geldi, ortalık bir anda karıştı

Karşılıklı göbeklerin atıldığı sırada kentte yerel bir gazetede muhabirlik yapan Hüsnü Sarıgül'ün eli Seyfettin Selim'in yüzüne çarptı. Elindeki sigara külü de Selim'in yüzüne geldi. Bu durumu gören Seyfettin Selim'in oğlu Melih Selim, babasına saldırı olduğunu sanarak, muhabir Sarıgül'ü önce itti ardından da yumrukladı. Olay anı ise kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

"DAHA SONRA ONLARI BARIŞTIRDIM"

Seyfettin Selim, olayın bir yanlış anlaşmadan kaynaklandığını belirterek, "Oyun sırasında genç gazetecinin eli yüzüme denk geldi, elindeki sigarasının külü de yüzümü yaktı. Ben geri çekilince oğlum bana vurduğunu sandı. Yanlış anlamadan kaynaklanan bir olay, daha sonra onları barıştırdım" dedi. Muhabir Hüsnü Sarıgül de şikayetçi olmadı

Edirnede ilginç anlar Eli Kırkpınar Ağasının yüzüne geldi, ortalık bir anda karıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!