Ece Erken'e müstehcenlik cezası

Güncelleme Tarihi:

Ece Erkene müstehcenlik cezası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 01:00

ATV’de, Ece Erken’in sunduğu ‘’Mavi Şeker’’ adlı programa ‘’Müstehcenlik’’ cezası verildi.

Haberin Devamı

ECE ERKEN FOTOÄžRAFLARI

RTÜK, programda yayınlanan bir klipte yer alan, ‘’Yerim senin memelerini, kahve fincanı gib, ıh ıh, ooh’’ sözlerini genel ahlaka aykırı buldu ve uyarı cezası verilmesini oy birliği ile benimsedi.

Gazeteport'da yer alan habere göre; karara olumlu oy veren RTÜK üyelerinden Mehmet Dadak ATV’ye aynı zamanda gençlerin ve çocukların zihinsel gelişimini etkilemekten de, ikinci bir ceza verilmesini istedi. Dadak yazdığı muhalefet şerhinde şöyle dedi:

"Verilen ceza eksiktir. Zira yayın gündüz saat 13:38'de baÅŸlamış ve bir saat 43 dakika sürmüştür. Özellikle çocuklar ve gençler için çok sakıncalı ihlal vardır. Programda yayınlanan ÅŸarkının sözleri müstehcen unsurlar içermesinin yanı sıra, argo sözcüklerle de dolu olup (Yerim senin memelerini, kahve fincanı gibi, Nasıl dayanacaksın bu geceki …..’’ gibi ahlaka aykırı unsurlar vardır.  Klibin yayını canlı yayın kazası olduÄŸu savunulsa da programın içeriÄŸinin önceden hazırlandığı dikkate alındığında, böylesine bir klibin canlı yayında gösterilmesi,  kaza olamaz’’    Â

 

 

 

 

 

 

     Â

    Â

 

 

    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!