Ebru Polat: Mesut Özil’le burnu aktığı için birlikte olmadım

Güncelleme Tarihi:

Ebru Polat: Mesut Özil’le burnu aktığı için birlikte olmadım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2013 01:40

İngiliz Sun gazetesi şarkıcı Ebru Polat’ın Mesut Özil’le “burnu aktığı için” birlikte olmadığını iddia etti. Gazetenin İstanbul muhabiri Ryan Parry’nin özel haberinde Polat’ın Özil ile 2008 yılında Özil’in erkek kardeşi Mutlu’nun düğününde sahne aldığında tanıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ebru Polat: Mesut Özil’le burnu aktığı için birlikte olmadım

Polat, “Özil en sevdiği şarkı olan Seni Aldattım’ı söyledikten sonra yanıma geldi ve beni dansa kaldırdı. O çok yakışıklı biri ve çok yakın bir şekilde dans ettik. Ancak çok yorgun olduğumu ve yatmaya gideceğimi söyledim” dedi.

Odasına gidip pijamalarını giydiğinde kapısının çaldığını söyleyen 31 yaşındaki Polat, “Gelen Mesut’tu. Elinde kırmızı bir gül vardı ve enerji doluydu. Beni bir şekilde onunla birlikte bir gece kulübüne gitmeye ikna etti” dedi.

Bütün gece dans ettikten sonra otele birlikte döndüklerini söyleyen Polat, “Oldukça ateşli bir şekilde öpüştük ancak onunla birlikte olmak istemedim. Burnu akıyordu ve sürekli burnunu çekiyordu. Hiç de çekici bir görüntü değildi ve ben de soğuk algınlığına yakalanmak istemedim sonuçta sesimi düşünmek zorundayım” dedi.

Haberin Devamı

Haberde bu ay Arsenal ile 42 milyon sterlinlik bir anlaşma imzalayan 24 yaşındaki Mesut Özil’in 4 ay boyunca uğraştıktan sonra Ebru Polat’ı elde etmeye çalışmaktan vazgeçtiği belirtildi.

Ebru Polat, “2011 yılının Ekim ayında beni görmek için İstanbul’a geldi ve bir gece klübünde ona katılmam için mesaj atıp durdu. Ancak reddettim. Beni kovalaması hoşuma gidiyordu ancak ona aşık değilim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!