Ebru Abdülheyci çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Ebru Abdülheyci çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 11:28

Kurtlar Vadisi’nin Ebru’sundan şaşırtan açıklamalar. Güzel oyuncu herkesi hayran olduğu Polat Alemdar’ı beğenmediğini açıkladı!

Haberin Devamı

Polat'a eskort soruşturması / Haber-Galeri

 

Polat'tan İskender'e Vadi'nin unutulmaz sözleri / Foto Galeri

 

Kurtlar Vadisi'nin son bölümü / Video

 

Kurtar Vadisi’nin son bölümünde işler iyice karıştı. Aldülhey’i vuran Ebru, bir de çocuğunu aldırdığını söyleyince, Polat ayrılma kararı verdi. Gladio’nun elinden kurtulan Aldülhey hafızasını kaybedip soluğu İskender Büyüğün yanında aldı. Vadi hayranları bir sonraki bölümü Abdülhey Polat’a ihanet edecek mi? Polat boşanacak mı? sorularıyla merakla beklerken, Ebru’dan bomba açıklamalar geldi.

 

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi’nin Ebru’su Hatice Şendil dizideki en beğendiği karakterin Polat Alemdar olmadığını açıkladı. Avukat Elif karakterinden sonra hayranları tarafından Polat’a yakıştırılan tek kadın oyuncu olan ve bu sayede senaryo gereği ölmeden bu sezona kadar varlığını sürdüren Türkiye güzeli “Polat Alemdar geminin kaptanı. Mutlak güç. Ama bana yıllar önce Kurtlar Vadisi Irak filmi sırasında Raci Şaşmaz en çok beğendiğim karakterin hangisi olduğunu sormuştu. O gün izleyiciydim, cevabım aynıydı. Şimdi izleyiciyim, yine cevabım aynı. Abdülhey…

 

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!