E Okul - VBS sistemi not görüntüleme işlemi nasıl yapılır? (Takdir-Teşekkür hesaplama)

Güncelleme Tarihi:

E Okul - VBS sistemi not görüntüleme işlemi nasıl yapılır (Takdir-Teşekkür hesaplama)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 10:53

E-okul sistemi ile hem öğrenciler hem de veliler not sistemine giriş yapabiliyor. Online sistemde yer alan öğrenci bilgilerine giriş işlemleri öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyordu. Takdir, Teşekkür hesaplaması yapmak isteyen öğrencilerde e-okul sistemini kullanıyor. İşte E Okul hakkında tüm detaylar

Haberin Devamı

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi aracılığıyla not bilgilerini öğrenmek isteyen vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın veli ve öğrencilere sunduğu bu sistemini araştırmaya devam ediyor. EOkul VBS aracılığıyla takdir ya da teşekkür alıp alamayacaklarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, E Okul VBS aracılığıyla konuyla ilgili detayları öğrenecek. Peki, E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş işlemi nasıl yapılır? İşte, E Okul VBS giriş işlemi ve detayları

E-OKUL SİSTEMİ'NE NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM? 

Yenilenen e-okul sistemi artık öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin düzenli bilgi alabileceği bir platform haline geldi. Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

E-OKUL GİRİŞ İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

UYGULAMA ÜZERİNDEN DE ÖĞRENİLEBİLİYOR

Mobil E-Okul sisteminde veliler, Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

2017 OKULLAR NE ZAMAN BİTİYOR? 

 
TAKDİR TEŞEKKÜR NASIL HESAPLANIR?
 
Takdir, teşekkür hesaplama işlemi için ilk olarak dönem derslerinin her biri için ders ortalaması bulunur. Ardından elde edilen ortalamalar ile her derse ait haftalık ders saati sayısı çarpılır. Her ders için bu işlem tekrar edilir. Sonrasında elde edilen sayıların toplaması yapılır. Toplam sonucu olan sayı da haftalık ders saati sayısına bölünerek takdir, teşekkür hesaplama işlemi yapılır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!