E-5'te cop ve beyzbol sopalı kavga

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 09:59

E-5 karayolu Avcılar Denizköşkler mevkisinde bir sürücü kendisini bariyerlere sıkıştırdığını iddia ettiği diğer sürücüye beyzbol sopasıyla saldırdı. Diğer sürücünün de copla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Araçtaki kadınların da korkuyla çığlık attığı o kavga anları kameraya yansıdı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gün saat 19.30 sıralarında E-5 Karayolu Avcılar Denizköşkler mevkisi yan yolda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüler yoğun trafikte seyir ettikleri esnada bir sürücü önündeki otomobilin sürücüsünü bariyerlere sıkıştırdı. Bu duruma sinirlenen öndeki sürücü ise aracından inerek arkadaki aracın sürücüsüyle tartıştı.

E-5te cop ve beyzbol sopalı kavga

Sözlü olarak başlayan tartışmanın büyümesi üzerine öndeki aracın sürücüsü beyzbol sopasını alarak arkadaki aracın sürücüsüne saldırmaya başladı. Diğer sürücünün de copla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavga esnasında her 2 araçtaki kadınlar da korkuyla çığlık attı.

Haberin Devamı

E-5te cop ve beyzbol sopalı kavga

Çevredeki sürücülerin araya girmesiyle ayrılan öfkeli sürücüler araçlarına binerek yollarına devam etti.

Kavga sonucu her iki sürücü de aldığı darbelerle hafif şekilde yaralandı. Karayolunda meydana gelen kavga anları ise kameralara yansıdı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!