DYP’li Clinton da çok çapkın çıktı

Güncelleme Tarihi:

DYP’li Clinton da çok çapkın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da, ‘‘Clinton Cemil’’ diye tanınan DYP İl Başkan Yardımcısı, eşini boşamaya kalkınca, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi olduğu anlaşıldı.

110 telefon görüşmesi

DYP’li 53 yaşındaki Cemil Katırcıoğlu'nun boşanmak istediği, 28 yıllık eşi Şükran Katırcıoğlu, davanın dünkü duruşmasında, eşinin evlerine misafir olarak gelen 32 yaşında S.C. ile aşk ilişkisi olduğunu iddia etti. Eşinin, S.C. ile bir ayda 110 telefon görüşmesi yaptığına öne süren Şükran Katırcıoğlu, şöyle dedi:

Sevgilisiyle otelde basmış

‘‘Kocamla benim şiddetli geçimsizliğimiz yok. Yuvamızın yıkılmasına neden olan, iki arkadaşımla birlikte, kocamı aynı otel odasında uygunsuz vaziyette yakaladığımız bu kadındır. Eşimi dedektif gibi takip ettim. Kadının bir fotoğrafını da ve yaptıkları telefon görüşmelerini belgeleyen faturaları da size delil olarak sunuyorum.’’

Avukatı: İddialar senaryo

Duruşmaya, çapkınlıkla suçlanan ‘‘Clinton Cemil’’ Cemil Katırcıoğlu katılmadı. Avukatı Hüseyin Tecim ise ‘‘Müvekkilim, eşiyle geçinemiyor. Eşi bu aşk iddiasını kendisi uydurup, senaryo yazmış’’ iddiasında bulundu. Suçlanan Cemil bey de Hürriyet'e, ‘‘Yasak aşk iddiası doğru değil. 28 yıldır bu kadına katlanıyorum’’ dedi.

SC: Kocamla yaşıyorum

Bu arada Hürriyet muhabirleri, çapkın politikacıyla yasak aşk yaşadığı öne sürülen S.C'yi de buldu. 1 çocuk annesi olan SC, ‘‘Benim Cemil beyle ilişkim yok. 4 yıl önce ayrıldığım eski kocamla aynı evde yaşıyorum’’ dedi. Mahkeme, altı aydır ayrı yaşayan ve bir çocukları bulunan karı-kocayla ilgili kararını, daha sonra verecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!