DYP: Birşey sormayın

Güncelleme Tarihi:

DYP: Birşey sormayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in, seçim öncesi ekranlarda söylediği ‘‘Harvard Üniversitesi bana 6 ay önce fahri doktora verdi’’ sözünün resmi yazıyla yalanlanması, partisini perişan etti.

Parlamentoya girebilen milletvekillerinden DYP Grup Başkanvekili Mehmet Gözlükaya, ‘‘Hiçbirşey sormayın bana bu gün’’ demekle yetinirken, diğer Grup Başkanvekili Turan Güven, ‘‘Öyle mi? Fahri doktora o kadar önemli mi? Sayın Çiller zaten profesör’’ sözleriyle skandalı geçiştirmeye çalıştı. DYP'li Meclis Başkanvekili Kamer Genç de Hürriyet'e, ‘‘Yahu ne diyeyim? Hiçbirşey söylemek istemiyorum’’ dedi.

NİYE ŞAŞIRDINIZ Kİ...

DYP Tekirdağ Milletvekili Nihan İlgün de ‘‘Bir de kendisini dinlemek lazım. İddia olabilir ama tek taraflı hakim olmaz’’ yorumunu yaptı. DYP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay da sorulara, ‘‘Şu anda hiçbirşey demiyorum. Daha sonra..’’ karşılığını verdi.

Bartın'da seçimleri kaybeden DYP'nin ağır toplarından Köksal Toptan, ‘‘Hiçbirşey demiyorum’’ karşılığını verirken, Genel İdare Kurulu eski Üyesi Osman Çilsal ise kahkahalar atarak, ‘‘Neden şaşırdınız ki? Olabilir..’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!