DYO resim yarışması

Güncelleme Tarihi:

DYO resim yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bu yıl 28.'si gerçekleştirilen DYO Resim Yarışması'nın ödülleri, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın düzenlediği törenle verildi. DYO adına düzenlenen yarışmaya bu yıl 984 eser katıldı. Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan toplam 57 eser, Cemal Reşit Rey Salonun'da 31 Ekim'e kadar izlenebilir.

Bilkent turunu tamamladı

Yerli yabancı, genç yaşlı 50 bin sanatseveri dost ve barışçıl bir dünya için biraraya getiren Bilkent 4. Uluslararsı Anadolu Müzik Festivali, Anadolu yolculuğunu geçtiğimiz haftasonu Sinop'ta noktaladı.

Yaşasın Edebiyat

Milliyet dergi grubu, 1 Kasım 1997 tarihinde ‘yaşasın edebiyat’ adlı yeni bir aylık dergi yayımlamaya başlıyor. Dar bir çerçeve içinde sıkışıp kalmış okur kitlesi yerine, lise ve üniversite gençliğinin, amatör yazar ve şairlerin derginin sayfalarında yer almaları isteniyor; amaç gençlere yönelmek, gençliğin sesi olmak, her zaman genç kalmak.

Avrupalı grafikçiler Türkiye’de

BP tarafından Avrupa çapında çeşitli sanat dallarında yedi yıldır sürdürülen Genç Avrupalı Sanatçılar projesine bu yıl BP-Türkiye evsahipliği yapıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında, genç sanatçıların katıldığı bir sempozyum düzenlendi.

Doğadan yansımalar

Türkiye İş Bankası Parmakkapı sanat Galerisi 4-26 Kasım '97 tarihleri arasında Nazan Sönmez'in resim sergisine ev sahipliği yapacak. Resimlerinde yaşamla doğa arasında dipdiri bir ağ kuran sanatçı doğadan öğrendiklerini çarpıcı bir bileşimle izleyiciye sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!