DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2013 01:08

Haberin Devamı

Felekten Bir Gece 3

Aradan iki yıl geçmiştir. Kahramanlarımızın felaket mıknatısı Leslie Chow (Ken Jeong) ile ilgili aldıkları son haber, bir Tayland hapishanesine atıldığıdır. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ve Doug (Justin Bartha) en iyi arkadaşları Alan’ın (Zach Galifianakis) ilaçlarını terk edip raydan çıkmış hale gelene kadar, evlerinde olaysız ve mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Bu kez, bekârlığa veda partisi yoktur. Düğün yoktur. Ne yanlış gidebilir ki?

Kayıp Umutlar

Ülkenin en büyük enerji şirketlerinden birinin satış uzmanı Steve Butler, iş arkadaşı Sue ile topraklarının altındaki doğalgaz potansiyeli nedeniyle kasaba sakinlerinin sahip olduğu arazileri satın almak için kırsal bir kasabaya gönderilir. İşler sarpa sarınca daha önce yüzlerce insanı ikna etmiş Steve’in işi de zorlaşır. Zaman içerisinde şirketin politikalarının içyüzünü de öğrenen Steve kendini sorgulamaya başlayacaktır... Gus van Sant’ın yönettiği filmde Frances McDormand ve Matt Damon rol alıyor.

Haberin Devamı

Epic - Doğal Kahramanlar

Fantastik bir dünyada geçen bu sıradışı hikâye, iyilerle kötülerin heyecan dolu savaşını anlatıyor. Savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır...

Güneş Yanığı 3

Yönetmen Nikita Mikhalkov’un ödüllü ‘Güneş Yanığı’ üçlemesinin son bölümünde, İkinci Dünya Savaşı sırasında ihanete uğrayıp, esir kampında vatan hainliği iddiasıyla idam edilmekten kurtulan Albay Kotov, savaşın bitmesiyle eve döner. Ne var ki, hiçbir şey eskisi gibi değildir. Kotov, bu kez de ismi, onuru ve aşkı için savaşmak zorundadır.

Savaş Yıldızı Galactica

Kobol’un 12 kolonisinde yaşayan insanların, kendi yaratıcılarına karşı baş kaldırmış robot ırkı Cylon’larla savaşının üzerinden 40 yıldan fazla süre geçmiştir. Robotlar, Cylon Savaşı’nı bitiren antlaşmayı gözlemlemişlerdir fakat makineler ve insanlar arasında yapılması planlanan diplomatik ilişkiler hiç başlamamıştır. Seneler süren bir suskunluktan sonra insanoğlunun en ölümcül düşmanları intikam duygusuyla yeniden ortaya çıkar. Bu sefer bir insandan farksızdırlar...

Haberin Devamı

Boyun Eğmeyeceğim

Yoğun çalışan bekâr anne Jamie Fitzpatrick (Maggie Gyllenhaal) çocuğunu kötü etkileyen okulda bir farklılık yaratmak istemektedir. Oğlu için en iyi geleceğin hayalini kuran yardımsever öğretmen (Viola Davis) ile işbirliği içinde, okulu değiştirmek ve akademik standartlarını yükseltmek için bir mücadele içine girer. Tüm engellere rağmen cesaret, umut ve inatla başarıya koşan bir kadının hikâyesini anlatan filmde, Rosie Perez ve Akademi Ödüllü Holly Hunter da oyuncu kadrosunda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!