Düğünü bile bereket getirdi

Güncelleme Tarihi:

Düğünü bile bereket getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2003 01:34

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın servetinin kaynağı olarak açıkladığı ‘Oğullarının sünnet düğününde gelen 30 kilo altını paraya çeviren adam’ olarak tanınan Cihan Kamer, ‘‘Bu düğün en başta bizim sektöre canlılık getirdi’’ dedi. Başbakan Erdoğan'ın yakın arkadaşı olarak bilinen ‘Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer, Erdoğan Ailesi'nin geline taktığı takıları kimden aldıkları sorusunu, ‘‘Sayın büyüklerimiz Atasay ürünlerini kullanmaktan mutluluk duyarlar’’ diye yanıtladı.

Kamer, ailenin daha önce olduğu gibi bu altınları yine Atasay'da bozdurup bozdurmayacakları sorusunu yanıtsız bıraktı. Düğünün ekonomiye hareketlilik getirdiği savunan Kamer, şöyle konuştu:

‘‘Bu düğün ülke ekonomisi açısından da çok iyi oldu. Hakikaten ekonomiye düğünün desteği olmuştur. Bu ülkenin adeti takı takmak. Düğünde kimi bir bilezik taktıysa, kimi bir küpe taktı. Bir kere yaklaşık 10 bin kişi bu düğünde vardı. En başka bizim sektöre bir hareketlilik gelmiştir. Düğüne de kimse kot pontolonla gitmez, hele Başbakan'ın oğlunun düğününe gidenler bir kıyafet almıştır, bunun kuaförü de var. Sayın Erdoğan'ın düğünü bile ülke ekonomisine bereket getiriyor.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!