Son dakika: DSP'nin İstanbul adayı yarıştan çekildiğini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: DSPnin İstanbul adayı yarıştan çekildiğini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2019 14:40

DSP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muammer Aydın, 23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan seçimler için yarıştan çekildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Demokratik Sol Parti (DSP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Muammer Aydın, adaylıktan istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "Bugün itibariyle DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerini kullandı

AKSAKAL: DSP YENİ BİR ADAY GÖSTERMEMEYİ KARARLAŞTIRMIŞTIR

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri ile önemli bir duyuru yaptı. Aksakal açıklamasında “DSP olarak yaşadığımız böyle bir kanunsuzluğa sessiz kalmamız düşünülemezdi. İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız sayın Muammer Aydın adaylıktan çekilmiştir. DSP Parti Meclisi bugün yaptığı toplantıda yeni bir aday göstermemeyi kararlaştırmıştır. Sonucu İstanbul seçmeni belirleyecektir. Demokrasi ve hukukun egemen kılınması en önemli beklentimizdir. İstanbul’da 39 ilçenin de seçimlerinin yenilenmesi kararının alınması kamuoyunun vicdanını rahatlatacaktır” ifadelerini kullandı.

Son dakika: DSPnin İstanbul adayı yarıştan çekildiğini açıkladı


BAKMADAN GEÇME!